В неделя късно вечерта от Гърция се прибра Иво Богданов

...
В неделя късно вечерта от Гърция се прибра Иво Богданов
Коментари Харесай

Мъжът, който прекара 7 години в гръцки затвор за убийство, което не е извършил

В неделя късно вечерта от Гърция се прибра Иво Богданов - мъжът, който прекара 7 години в гръцки затвор за ликвидиране, което не е направил. Братята Иво и Константин Богданови от Монтана лежаха почтени зад решетките за убийството на полски жител. Миналата година станало ясно, че полякът е починал от естествена гибел, показва Народоосвободителна въстаническа армия.  
 
Това е една история за присъда без виновност. Главният воин в нея не е виждал децата си седем години. Едното съвсем не го познава. Както не го познава и всеки различен на летището. Почти. Но историята на Иво може да бъде и една история за дълго чакано завръщане. Началото й е 5 минути след 20 часа вечерта с полет от Атина.
 
„ Сега съм най-щастлив, по-щастлив от мен няма, това е 100% ”, сподели Иво Богданов, минути след кацането си на българска земя.
 
Историята на Иво Богданов стартира със заминаването му за гръцки остров. Работи като бояджия, с цел да оказва помощ на фамилията си в България. Там се срещнал с поляк, който съгласно управляващите Иво Богданов и брат му Константин са умъртвили.
 
Двамата братя прекарали в пандиза близо 7 години. Тялото на жертвата не е открито. Години по-късно се оказва, че индивидът умрял от естествена гибел в болница. Трупът му е разпознат от околните.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР