В неделя, 8 май, от 19:00 ч. Пирин гостува на

...
В неделя, 8 май, от 19:00 ч. Пирин гостува на
Коментари Харесай

Пирин гостува на Царско село

В неделя, 8 май, от 19:00 ч. Пирин гостува на Царско село в мач от 30-ия кръг на Първа лига.

След като си осигуриха и математически оставането в елита с помощта на успеха с 1:0 против Ботев във Враца, в този момент задачата пред „ орлетата “ е да запазят първата си позиция в групата за систематизиране на местата сред 11-то и 14-то. В момента отборът на Радослав Митревски води в групата от четири тима, като има преднина от 4 точки пред втория Локомотив (София). Царско село е на последно място с актив от 21 точки, само че единствено на две точки от 13-ото място, на което е Ботев (Враца) и което дава право на присъединяване на бараж за оставане.

В предишния кръг Царско село приключи 0:0 при гостуването си на Локомотив (София). В рамките на плейофите Пирин отстъпи два пъти на идния противник – 0:1 като посетител и 0:2 като хазаин.

„ След успеха във Враца си осигурихме оставането в групата, което трябваше да стане даже по-рано. В оставащите мачове ще подходим оптимално съществено, тъй като в последна сметка става въпрос и за крайното класиране на сезона, което е значимо. Загубихме два пъти против Царско село, а това единствено по себе си демонстрира, че няма по какъв начин да приказваме за подценяване. Искаме да да запазим настроението от успеха във Враца и да приключим с достолепие сезона. Ако приказваме за съответна цел – да това е първото място в групата от четири тима “, съобщи пред www.fcpirin.com старши треньорът на Пирин Радослав Митревски.

Извън проектите за идното посещение е единствено осъденият за насъбрани картони Спас Георгиев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР