В неделя, 5 февруари, сдружението Левски на левскарите ще проведе

...
В неделя, 5 февруари, сдружението Левски на левскарите ще проведе
Коментари Харесай

Избират Мъри Стоилов за шеф

В неделя, 5 февруари, сдружението " Левски на левскарите " ще организира Общо заседание. Събитието ще започва в 10:00 часа в Интер Експо Център. До края на януари се одобряваха претенденти за влизането в новия Управителен съвет, а най-голямо усещане направи издигането на треньора на сините Станимир Стоилов.

Със сигурност Мъри ще влезе в управата на сдружението и се чака да бъде определен за неин ръководител. Очаква се напълно скоро Тръст " Синя България " да трансферира 10-те си % от акциите на клуба и те да отидат в ръцете на " Левски на левскарите ". По този метод сдружението ще влезе в ръководството на клуба. 

На 4 май 2022 година се учреди " Левски на левскарите ". Събитието се състоя на стадион " Георги Аспарухов " пред бранш Б и бе почетено от Наско Сираков, Ивайло Ивков, Даниел Боримиров и Станимир Стоилов. За ръководител на Управителния съвет на сдружението тогава бе определен Димитър Костадинов, а в него влязоха още Адриян Петров, Асен Великов, Даниел Стрезов, Иво Тасков, Иван Евстатиев и Никола Бушняков. В неделя следва да се избере нов състав.

Преди учредяването управлението на сините провежда редица срещи с почитатели в градовете Хасково, Кюстендил, Сливен, Велико Търново, Радомир, Петрич, Разлог, Варна и други. В " Левски на левскарите ", с изключение на Станимир Стоилов и Ивайло Ивков, като членове се включиха още Цанко Цветанов, Димитър Телкийски, Ивелин Попов и Елин Топузаков. Сред учредителите е и Наско Сираков.
 
" Това беше една моя фантазия и концепция. Много държах да се сътвори. Виждах път, в който Левски можеше да си помогне финансово. Клубът да има обезпечена непоклатимост най-малко откъм това да не може да банкрутира. Според мен не се направи задоволително от клуба и от всички нас да разбираем всичко, както би трябвало. Това е модел, който беше фиктивен и гледан от Байерн, Реал (Мадрид), Барселона.

Малко преобразен в български вид. Ще продължим да работим и развиваме сдружението, въпреки че то е най-голямата доброволна организация с над 1200-1300 членове. Това също е позитивно. Беше основано, с цел да оказва помощ на Левски. А незабавно тръгваме отрицателно. Но това е дълги години построено съмнение към всяко нещо, което започваше клубът. Различни хора идваха и обещаваха огромни работи, а в същото време не ги свършиха. Нормално е да има съмнение. С времето всички ще се убедим, че рано или късно ще бъдем под една шапка на Левски ", съобщи Стоилов в края на предходната година.

Преди месеци бяха оповестени фрагменти от заседание на сдружението, на което участваха треньорът на " сините " и изпълнителният шеф Ивайло Ивков. От него се изнесоха скандални числа и детайлности от клуба, а Мъри съобщи, че не върви благополучен на работа. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР