В неделя, 26 януари, Били Айлиш си тръгна с пет

...
В неделя, 26 януари, Били Айлиш си тръгна с пет
Коментари Харесай

Специалната изненада в нощта на Оскарите

В неделя, 26 януари, Били Айлиш си потегли с пет награди Грами. 18-годишната тийн звезда завоюва приз за най-хубав нов реализатор, за най-хубав албум - с дебютния When We All Fall Asleep, Where Do We Go, и за най-хубава ария - " Bad Guy ".
 Били Айлиш,
Ето на кого е песента към новия Джеймс Бонд

Голямо достижение за 18-годишната изпълнителка

Сингълът завоюва и премията за запис на годината, което завоюва на Айлиш призове в най-важните категории. Тя е първият човек с това достижение след Крис Крос през 1981 година

Сега стана ясно, че Били Айлиш ще взе участие и на церемонията по раздването на влиятелните награди Оскар. Дори се появиха спекулации, че точно тогава тя ще показа новата ария от саундтрака към " Смъртта може да изчака ".
 Снимка 463643

Айлиш и Филмовата академия на Съединени американски щати оповестиха новината в профилите си обществените медии, като обявиха единствено, че тя ще " излезе на сцената на Оскарите за особено осъществяване ". Не ни остава друго с изключение на да дочакаме церемонията по раздаването на влиятелните кино награди, която ще се състои на 9 февруари в Dolby Theatre в Лос Анджелис.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от BILLIE EILISH (@billieeilish) на Яну 29, 2020 в 1:01 PST
 Били Айлиш,
Ето на кого е песента към новия Джеймс Бонд

Голямо достижение за 18-годишната изпълнителка
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР