В неделя, 21-ви април ще се проведе първият турнир от

...
В неделя, 21-ви април ще се проведе първият турнир от
Коментари Харесай

В неделя стартира веригата Про Голф Бъбълс

В неделя, 21-ви април ще се организира първият шампионат от голф-веригата за деца и младежи до 21 години, ПРО ГОЛФ БЪБЪЛС. Най-силното съревнование за младите голфъри намира място в националния голф календар към този момент за трета поредна година, а броят на участниците се усилва със всеки минал сезон.

Регламентът планува 3 квалификационни кръга и заключителен шампионат, който ще се играе в средата на месец октомври. Категориите от тази година са 4, надлежно MAXI където се състезават най-хубавите, с хендикапи до 8, MIDI – хендикапи от 8 до 16, MINI PLUS с хендикап над 16 и навършени 13 години, и MINI – там хендикапите също са над 16, само че възрастта на състезателите не би трябвало да надвишава 13 години.

Първият квалификационен кръг ще се организира на игрището Света София край Равно поле. До момента са регистрирани 45 участника, рекорден брой голфъри за детски шампионат в България.

И тази година уредниците от Про Голф Спортен Клуб са подготвили доста изненади за младите спортисти, а обичайно трофеите за спечелилите ще бъдат връчвани от изявени българи в своята сфера. На първото съревнование медалите ще окичи сензацията в българските ски, Алберт Попов.

Преди започване на конкуренцията, а и по-късно, мениджърите и треньорите на клуба ще показват опциите за развиване на младия голфър съгласно неговата и на родителите му визия, а методите за реализиране на задачите, според знанията и опита на експертите от Про Голф ще бъдат ясно визуализирани и обяснени.

Всичко стартира в 10:00 часа, а церемонията по награждаване се чака да бъде към 19:00.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР