В неделя, 13.01, отборите на Тотнъм и Манчестър Юнайтед се

...
В неделя, 13.01, отборите на Тотнъм и Манчестър Юнайтед се
Коментари Харесай

Внушителен коефициент за гол в дербито между Тотнъм и Ман Юнайтед

В неделя, 13.01, тимовете на Тотнъм и Манчестър Юнайтед се изправят един против различен в дербито на 22-ия кръг в британската Висша лига. Двата тима се намират в страхотна форма, като са позволили едвам едно проваляне в последните си шест срещи във всички шампионати. “Червените дяволи” са изцяло преобразени след уволнението на португалския управител Жозе Моуриньо и назначението на норвежеца Оле Гунар Солскяер.

В същото време Тотнъм на Маурицио Почетино продължава битката си в Топ 4, гарантираща присъединяване на отбора в Шампионска лига през идната акция. Ман Юнайтед се надява също да се намеси в борбата, а с цел да се случи това, “червените дяволи” би трябвало да се преборят с директния си противник - “шпорите”.
Срещата подсигурява същинско футболно шоу и подготвя към доста голове, а затова един от водещите международни букмейкъри Betfair има специфична оферта за дуела. Коефициентът за гол в мача е повишен на 30.00, като офертата важи при регистрация и е с оптимален залог 1 евро. Премиър лийг 22 кръг, неделя 13 януари  Тотнъм 18:30предстои  Манчестър Юнайтед

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР