В най-голяма степен причините трябва да се търсят в неговия

...
В най-голяма степен причините трябва да се търсят в неговия
Коментари Харесай

Бомба Рано Сутрин! Осъденият Ген. Кирчо Киров Преобърна Всичко, Което Знаем За Убития Петър Христов! Това Обяснява Всичко, Той Е Бил

" В най-голяма степен аргументите би трябвало да се търсят в неговия бизнес и до какъв брой е обвързван със сенчести кръгове " съобщи някогашният шеф на разузнаването във връзка думите на откривателя на МОСАД проф. Михаел Бар Зохар, който съобщи, че Петър Христов е бил част от съветския спецназ.

Не сме били близки, само че аз съм се виждал с него. Предполагам, че е премахване на съперник от територии, които съставляват интерес за други ", добави още той. " Дискомфортно се усеща човек в такава обстановка и не е доста комфортно да разяснява такива неща.

Аз бях наказан в едно поръчково и политическо дело ", съобщи още Киров във връзка 15-годишната му присъда. " Бях наказан само и единствено върху показанията на един единствен човек. Ще пристигна времето, когато ще назова точните поръчители, аз съм осведомен човек ", продължи Киров.

" По делото ми имаше изумителен синхрон сред прокуратурата и съда. Не съм усвоил тези пари, не съм ги виждал - нито $, нито цент, аз не преставам да пребивавам с мисълта, че са отишли по своето целево основание. Нормалното деяние е да се апелира тази присъда ", безапелационен бе ген. Кирчо Киров.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР