В навечерието на старта на пролетния полусезон в родното футболно

...
В навечерието на старта на пролетния полусезон в родното футболно
Коментари Харесай

Водещите ни рефери: Виктор Кашай ще вдигне нивото на българското съдийство

В навечерието на старта на пролетния полусезон в родното футболно състезание българските съдии демонстрираха отлични резултати по време на обичайния семинар, който се организира през миналата седмица в Сливен.

В продължение на 4 дни те минаха през теоретични и физически проби и участваха на лекции на водещи специалисти от България и чужбина. Някои от тях като Георги Кабаков, Георги Тодоров и Християна Гутева споделиха упованията си за идните тествания, както и мнението си за новото управление на Съдийската комисия в лицето на Виктор Кашай и Георги Ринг.

 „ Подготвяме се оптимално добре за идния полусезон. Мисля, че тези промени са позитивни. Радваме се, че Виктор Кашай ще бъде наш ръководител и се надяваме с негова помощ съдийството да върви напред. В последните години интернационалните ни съдии бележат огромни триумфи, което красноречиво приказва, че вървим в вярната посока “, съобщи топсъдийката ни Християна Гутева.

От своя страна най-реномираният ни български рефер Георги Кабаков изрази убеденост, че той и сътрудниците му са готови да дадат най-хубавото от себе си „ като трети тим на терена “. „ Считам, че нашето показване по терените в България и Европа е извънредно положително. Работата, която вършим, заслужава добра оценка “, съобщи той.

Видео репортаж от целия семинар в Сливен и мненията на футболните ни рефери можете да откриете.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР