В навечерието на поредната предизборна кампания се надявам, че политическите

...
В навечерието на поредната предизборна кампания се надявам, че политическите
Коментари Харесай

Радев разкри очаква ли да има редовен кабинет след изборите и как трябва да се пребори инфлацията

В навечерието на следващата предизборна акция се надявам, че политическите партии са си извлекли поучения от предходните акции. Нека в тази акция, изключително в навечерието на Националния празник, да забележим по какъв начин партиите извеждат на напред във времето своите хрумвания за бъдещето на България, а не черен пиар и дълбаене на нови червени линии, тъй като след изборите отново ще би трябвало да сядат на една маса и да търсят да минават по към този момент изгорени мостове. Виждаме това до какво води - или до несъставяне на държавно управление, или до сформиране на грозни обединения, които рухват при първото по-сериозно тестване. Партиите към този момент слагат ясни стратегически цели. Ако желаят тези цели да бъдат реализирани, те са длъжни да сформират постоянно държавно управление

Това съобщи президентът пред публицисти, преди да вземе присъединяване в представянето на документалния филм " Девет глътки независимост ", отдаден на експлоадирането на Априлското въстание от 1876 година в Ново село. 

" Когато Народното събрание слага задания пред служебното държавно управление със законодателни промени в последния миг, естествено, че държавното управление ще е под голямо тестване. Въпросът с видеонаблюдението е освен софтуерен, само че и учредителен. Трябва да се приготвят секциите, устройствата и най-много хората по какъв начин да работят с тях. Аз се надявам, че ще бъде открито решение, работи се интензивно и считам, че изборите няма да бъдат опорочени. Атаките против служебното държавно управление не са спрели. Най-удобно е в една предизборна акция е да се нападна служебното държавно управление, само че се вижда, че това не дава резултат ", добави той. 

" Огромният проблем пред българските жители през днешния ден е инфлацията и цената на питателните артикули. Нужна е решителна битка против спекулата и нелоялната търговия. Очаквам контролните органи да са безкомпромисни всеки ден. Очаквам още на следващия ден държавното управление да разгласи резултатите от инспекциите и най-много продължаващи ефикасни ограничения, които да доближават до всеки български жител ", безапелационен бе Радев.  

" Никой не ми е препоръчвал служебни министри. Аз имам задоволително наблюдения и контакти, с цел да реша самичък кой да бъде длъжностен министър. Всички сигнали за корупция, които са пристигнали в президентската институция, са предадени на прокуратурата ", отговори президентът на журналистически въпроси. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР