В навечерието на подновяването на футболните страсти Димитър Бербатов сподели

...
В навечерието на подновяването на футболните страсти Димитър Бербатов сподели
Коментари Харесай

Бербатов: Когато няма фенове на стадиона, футболистите си мислят, че мачът е контрола

В навечерието на подновяването на футболните пристрастености Димитър Бербатов показа вижданията си за мачове без аудитория. На 16 май се завръща Бундеслигата, където той има опит, а по-късно се чака това да се случи и в Англия, Италия и Испания. Общото обаче на всички места е, че ще следим мачове без почитатели по трибуните. Ето какво показа Бербо по тематиката в постоянната си коментарна графа за Betfair:

През идната седмица футболът се завръща с Бундеслигата, което е добра вест. Очаквам с неспокойствие да видя по какъв начин там ще приложат всички ограничения. Да се надяваме, че всичко ще бъде ОК, и най-важното всички ще са в сигурност. Както постоянно, германците са преди всички и демонстрират по какъв начин нещата могат да се получат. Много съм разчувствуван и се надявам всичко да протече по проект, с цел да могат и останалите шампионати да ги последват.

Мачове при закрити врата не е същото и всички знаят това. Ще бъде безшумно и ще може да се чува по какъв начин футболистите си приказват на игрището и споделят със своите треньори. Няма да има никаква атмосфера и като цяло ще бъде друго за всеки отбор. За някои това ще е ОК, само че други ще страдат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР