В навечерието на националния празник 3-ти март, знамената на Пловдив,

...
В навечерието на националния празник 3-ти март, знамената на Пловдив,
Коментари Харесай

Родител-дарител издигна пилони със знамена пред детска градина Дружба

В навечерието на националния празник 3-ти март, знамената на Пловдив, България и Европейския съюз се издигат гордо пред постройката на детска градина " Дружба “ в регион " Западен “. Инициативата за това е на Георги Ковачев, който е родител на едно от децата. Новата облага бе публично открита в наличието на кмета на региона Димитър Колев и неговите заместници Нонка Симеонова и Георги Георгиев.  

Знамената бяха тържествено издигнати на фона на националния химн от кмета на региона, донорът и шефа на ДГ " Дружба “ Силвия Атанасова, които бяха подкрепени в това начинание от децата. Събитието бе придружено от къса музикална стратегия със стихове и песни, отдадени на любовта към родината и националния трикольор, изпълнени от възпитаниците на детското заведение.

" Благодаря на Георги Ковачев за прелестната самодейност. Нека тези знаци ни припомнят, че би трябвало постоянно да носим в сърцето си родината и града ни “, съобщи кметът Димитър Колев след формалното издигане на трите флагове пред детска градина " Дружба “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР