В навечерието на Деня на Европа - 9 май, областният

...
В навечерието на Деня на Европа - 9 май, областният
Коментари Харесай

Над 1000 плаката ще бъдат раздадени в кампанията Европа е нашият дом в област Хасково

В навечерието на Деня на Европа - 9 май, регионалният шеф на Хасково Станислав Дечев започва акцията "Европа е нашият дом ", оповестиха от държавната администрация. В рамките на самодейността ще бъдат раздадени над 1000 плаката за всяка класна стая в региона, за всяка библиотека, читалня, читалище и другите културни институции.

Плакатът дава сведения за знаците на Европейския съюз, прецизираха от пресцентъра на управата. От там разясниха, че той дава съществени информации за общността - девиза "Обединен в многообразието ", 12-те златни звезди на наследник декор на знамето, химна "Одата на насладата " и други. Съдържат се още данни за държавите-членове на Европейски Съюз, за съществени институции и за пълномощията им.

Плакатът ще доближи до всяка класна стая в региона и до всеки възпитаник със съдействието на РУО на МОН Хасково, а до читалищата - със съдействието на секретаря на най-голямото читалище в района "Заря-1858 " Александър Милушев.
Областният шеф на Хасково Станислав Дечев афишира и фото-конкурс на тематика "Европа е нашият дом ", като губернаторът чака тематични любителски фотоси от деца и възпитаници от района, осведомиха още от администрацията. Церемонията по награждаването на най-хубавите фотографи измежду участниците ще се състои във връзка Деня на детето.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР