В навечерието на банкерския празник - Никулден, вестник "БАНКЕРЪ" за

...
В навечерието на банкерския празник - Никулден, вестник "БАНКЕРЪ" за
Коментари Харесай

Вестник БАНКЕРЪ връчи своите награди

В навечерието на банкерския празник - Никулден, вестник "БАНКЕРЪ " за 25-и път връчи своите награди "Банкер на годината ". Церемонията се състоя на 3 декември /понеделник/ в залата на ЧСУ Saint George.

Финансовият седмичник на България продължи традицията си, съхранена тъкмо четвърт век - да отличава мениджърите на тези финансови институции, които реализират най-забележителни триумфи през годината.

За динамичното развиване на водената от него институция вестник "БАНКЕРЪ " отличи с премията си "Банкер на годината " за 2018-а Пeтъp Aндpoнoв , изпълнитeлен диpeĸтop нa "Oбeдинeнa бългapcĸa бaнĸa " и ĸънтpи мeниджъp нa КВС Гpyп зa Бългapия

За съхраненото доверие на акционерите вестник премията "Банкер на годината 2018 " бе присъдена на Георги Заманов , основен изпълнителен шеф на "Алианц банк България ". "Бих желал да ви благодаря за доверието, за търпението. Това е триумф за цялата банка и за всички работещи в нея ", сподели Георги Заманов.

За непоклатимост в развиването бе отличен Оливър Рьогл , ръководител на управителния съвет и основен изпълнителен шеф на Райфайзенбанк (България). "Благодаря за признанието. Това е огромна чест за нашата банка, за моите сътрудници и за мен персонално Радвам се, че нашите старания са оценени по този метод. През тази година работихме интензивно да създадем банката още по-ориентирана към клиентите ", съобщи Оливър Рьогл.

За непоклатимост на ръководената институция и стабилно наличие на финансовия пазар приз за 2018 година получи Цветелина Бориславова , ръководител на надзорния съвет на Българо-американска кредитна банка. "Приемам тази премия като самопризнание за извънредно упоритата и въодушевена работа на всички от екипа на БАКБ. Приемам я също като едно предизвикателство - да покажем още по-добре какво можем ", уточни Цветелина Бориславова .

За повсеместен принос за развиването на банковата система и на най-голямата кредитна институция у нас статуетката ни отиде при Левон Хампарцумян.

Вестник "БАНКЕРЪ " връчи премията си за повсеместен принос за развиването на банковата система и за рационалното ръководство на провокациите на пазарния риск в най-голямата българска банка на Мая Георгиева , заместник-председател на надзорния съвет на Първа капиталова банка и ръководител на Главния комитет към надзорния съвет на банката.

Генерален спонсор на събитието е Еврохолд АД. То се организира и със съдействието на ЪРНСТ И ЯНГ, ПРАЙСУОТЪРХАУС КУПЪРС БЪЛГАРИЯ, ГРАНД ТОРНТОН БЪЛГАРИЯ, ЛИТЕКС КОМЕРС, застрахователните компании ДЖЕНЕРАЛИ и ДЗИ, а също ХЮВЕФАРМА, А1, ПОК ДОВЕРИЕ, КАОЛИН, ZEISS VISION CENTER.

Освен нашите оценки, всеки от наградените получи дарове от марката Paco Rabanne - Lady Million Lucky за дамите и One Million Lucky за господата, първокласен хайверен комплект от La Prairie и превъзходна селекция от първокачествен насипен черен и зелен чай от марка номер едно в света AHMAD TEA.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР