Оцеляла от Културната революция на Мао казва, че изпитва посттравматичен

...
Оцеляла от Културната революция на Мао казва, че изпитва посттравматичен
Коментари Харесай

Оцеляла след политическата чистка на Мао, получавайки „ПТСР“, гледайки как историята се повтаря в университетските кампуси

Оцеляла от Културната гражданска война на Мао споделя, че изпитва посттравматичен стрес, виждайки по какъв начин историята се повтаря в университетските кампуси, до момента в който „ марксистките орди “ са завладяли в антиамерикански и антиизраелски демонстрации.

В изявление за Fox News Digital, Лили Танг Уилямс, която сега се кандидатира като републикански претендент за Конгреса във 2-ри регион на Ню Хемпшир, сподели, че се опасява, че страната, която е напуснала, ще се върне, с цел да я преследва още веднъж в Съединените щати.

„ Понякога ставам нервозен и имам възприятието, че имам малко посттравматично стресово разстройство и като че ли не мога да дремя добре, когато видя метода, по който скандират, употребяват барабани и лозунги за нас, [са] унизителни хора и има голямо количество млади хора… скандиращи „ Смърт на Америка “, а освен „ Смърт на Израел. “ Просто имам възприятието, че, о, боже… Червената армия още веднъж е в деяние “, сподели тя.

Червената армия беше всеобщо водено от студенти паравоенно публично движени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР