В Националния исторически музей държавният глава поздрави стотиците гости за

...
В Националния исторически музей държавният глава поздрави стотиците гости за
Коментари Харесай

Приемът на президента: Радев и Петков за пръв път от много време на едно място

В Националния исторически музей президентът поздрави стотиците посетители за празника. Акцентите в неговото слово бяха, тъй че на този ден всички ние сме българи и сме единни.

„ Буквите, езикът, културата са нашият общ дом. Те са вградени крепко в българската държавност, уточни президентът Радев. Важно е благородството на духа и по тази причина се веселя, че тук са нашите учени, представителите на читалищното, библиотечното, музейното дело, които съхраняват нашите достижения за бъдните генерации, нашите създатели, хората на изкуството, които поддържат съвестта жива, които ни вдъхват самочувствие и ни сплотяват към нашите национални идеали, и разнасят славата на Родината по света “, съобщи Радев.

„ Радвам се да видя стотици български учени, от които стартира пътят на знанието за всеки от нас. Духовниците, които ни поддържат с религия и очакване в мигове на тествания. Българското офицерство, притежател на достолепието на нацията. Благодаря на всички вас, които съхранявате една вековна просвета и които със словото и делото си градите бъдещето на България и задълбочавате връзките с нашите другари от огромното европейско семейство “, сподели още президентът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР