В нашето ежедневие сме заобиколени с лоши неща - живеем

...
В нашето ежедневие сме заобиколени с лоши неща - живеем
Коментари Харесай

Защо е важно да четем добри новини?

В нашето всекидневие сме заобиколени с неприятни неща - живеем в страна, в която преобладаващо се случват несправедливости, огромна част от популацията живее оскъдно и като цяло водим всички ранглисти за негативизъм. На фона на всичко това не е изключително учудващо, че централните излъчвания вести на огромните медии са заринати с неприятни вести. За всичко и съвсем непрекъснато. Добрите образци намират своето място на края на емисията. Нека не упрекваме единствено медиите - те демонстрират това, което се гледа. В тази публикация ще опитаме да ви убедим в гледната точка за какво е значимо да четете и гледате за положителни вести: 

1. За ентусиазъм

На първо място - с цел да се вдъхновим и самите ние да създадем опит да осъществяваме някаква смяна. Видели сте вест по какъв начин доста хора подаряват кръв и сте решили да извършите същото? Това е прелестен образец по какъв начин една добра вест може да ни повлияе. Истината е, че положителният образец е инфектиран и колкото повече такива неща виждаме към нас, толкоз повече самите ние ще имаме предпочитание да действаме. 
 5 съвета от експерти по какъв начин да се усмихваме като модели за фотография 5 съвета от експерти по какъв начин да се усмихваме като модели за фотография
Няма нищо по-неловко и неприятно на една фотография, когато всички останало е идеално, а вие не. Намирате се на ужасно място, желаете да го сп...

2. За да се почувстваме по-добре

Ако сте имали гнусен ден и се чувствате неприятно, то нещо, което може да ви усмихне е някоя блага добра вест за избавено котенце, за сполучлива благотворителна акция или някое малко положително, което да стопли сърцето ви. Много постоянно точно такива дребни неща могат да трансформират нашето въодушевление. 

3. За да ги споделяме с другари

Винаги може да пращате положителни вести на свои другари, с цел да им покажете, че в България и по света се случват хубави неща. Това е доста добър метод да помогнете за разпространяване на положителното и да вдъхновите и други хора. 
 Идеи за срещи, с които ще му вземеш мозъка Идеи за срещи, с които ще му вземеш мозъка
Мислите ли, че е доста мъчно да завладеете мъж? Има дами, които с малко старания и някои прелести съумяват да привлекат вниманието им. Ис...

4. За да си върнете вярата в обществото

Много хора са обезверени, че българското общество не си оказва помощ, че хората са груби и редица неприятни настройки към сънародниците си. Една добра вест за това по какъв начин общността се е обединила в следващата благотворителна акция или пък за някое разчистване на междублоково пространство в действителност може да ви върне вярата в това, че общността у нас е способна да прави чудеса. 

5. За да натрупаме малко национална горделивост

Това може да звучи леко като пердашене в гърдите, само че се радваме от сърце когато четем за триумфите на български възпитаници по международни надпревари и за тези на родните спортисти. Виждаме, че не всичко е неприятно и изгубено. Именно такива вести може да възвърнат посмачканото ни национално самочувствие. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР