В нашата лаборатория подхождаме със съмнение към отрицателните тестове за

...
В нашата лаборатория подхождаме със съмнение към отрицателните тестове за
Коментари Харесай

Д-р Николова: Хората с COVID симптоматика се тестват или прекалено рано, или прекалено късно

В нашата лаборатория подхождаме със подозрение към негативните проби за COVID-19. Това заяви притежателят на верига лаборатории Недялко Калъчев в " Тази неделя "  по bTV.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30299
,,В момента обстановката е епидемиологична. Всеки негативен тест е подозрителен самичък по себе си``, добави Калъчев.

Според доктор Гергана Николова от време на време хората със симптоматика се тестват за ковид прекомерно рано или пък прекомерно късно. Тогава тестванията дават негативни резултати.

Такива хора съветваме да се изолират все пак, тъй като диагнозата COVID-19 се слага сложно – въз основата на тест, само че и на клиника и признаци, изясни Николова.

По думите ѝ тази вълна на ковид " не е вълна, а цунами " и доста мъчно се устоя на натоварването.

Относно това какви други вируси върлуват сега, доктор Недялко Калъчев разяснява, че в неговата лаборатория са разкрили различен тип ковид, един респираторно синцитиален вирус, няколко гастро вируса и Грип А.

Ще е пресилено в случай че кажа обаче, че всеобщо се откриват, успокои доктор Калъчев.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30299  Канадците също излязоха на митинг против имунизацията и ограниченията Канадците също излязоха на митинг против имунизацията и ограниченията  Хиляди стачкуваха против Коронавирус ограниченията и имунизацията в Германия Хиляди стачкуваха против Коронавирус ограниченията и имунизацията в Германия  Новите случаи на ковид са 5875, позитивни са 25% от тестванията Новите случаи на ковид са 5875, позитивни са 25% от тестовете
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР