В нашата история днес първият обичан мъж не се казва

...
В нашата история днес първият обичан мъж не се казва
Коментари Харесай

Великите любовни истории: Дженифър Лопес и Бен Афлек – може ли да се забрави първият обичан мъж

В нашата история през днешния ден първият обичан мъж не се споделя Георги. Казва се Бен. И не е от Дупница, а от Бъркли, Калифорния. Но името е без значение. Българската попфолк легенда и сърцевед Сашка Васева няма по какъв начин да бъде по-права, изпявайки този риторичен въпрос през далечната към този момент 1996-а, тъй като истината е, че “истински човек обича във живота си един път. ”

Имали ли сте гадже, в което сте били бясно влюбени в гимназията, да вземем за пример, само че след това житейските ви пътеки са се разделили… само че единствено с цел да се съберат още веднъж 15-20 години по-късно? Не? И аз по този начин. И с цел да разберем какво е възприятието да преоткриеш една остаряла обич отначало и то с още по-голяма мощ, ще разгърнем страниците на прелестната, сантиментална, само че и изпълнена с трагични обрати 20-годишна любовна история на една от най-сексапилните дами на планетата Дженифър Лопес и артиста със сума ти кино награди Бенджамин Джиза Афлек.

“Джили ” – боксофис злополуката, която ги събра

Ако би трябвало да се направи ранглиста на най-лошите филми на всички времена, гангстерската сантиментална комедия “Джили ” на Мартин Брест ще влезе от раз. Но както е споделил народът, боклукът за едни е богатство за други. В случая “съкровището ”, което се ражда от боклука, е любовта сред двамата основни артисти. По времето, когато се снима лентата през 2002-а, 32-годишната Дженифър към този момент е международна звезда, издала е два хитови албума, има собствен личен лейбъл за облекла и аксесоари и е омъжена за втория си брачен партньор Крис Джъд. Три години по-младият от нея Бен също е на върха на славата с няколко касови филми зад тила си и един “Оскар ” за написването на сюжета на “Добрият Уил Хънтинг ”.  За присъединяване си в “Джили ” двамата получават общо 12.5 млн. $ – хонорар, който три пъти надвишава целия международен доход от кино лентата. Само че на Бен и Джени дали им пука за неуспеха? Не, тъй като ги вълнуват напълно други неща. Любовните усеща към този момент са припламнали сред тях, само че в общественото пространство към момента се дефинират единствено като другари. 

През април 2002 година Афлек купува рекламни страници в няколко списания, където да разгласява “приятелско ” известие за Дженифър със слeдното наличие: “За мен беше чест да работя с теб. Дано да имам шанса и за в бъдеще да вземам участие във филмите ти. С обич, почитание и признателност, Бен Афлек. ”

Роди се звезда и името й е Бенифър

На 24 юли същата година “само ” сътрудниците и “само ” другари Лопес и Афлек са видени да се гушкат и целуват на партито-изненада по случай рождения ден на Лео ди Каприо. Всъщност това е първото светско събитие, на което двамата намерено демонстрират фамилиарност и дават солидна храна на таблоидите. Само два дни след празненството Джей Ло подава молба за бракоразвод с Крис Джъд, с който в действителност живеят разграничени към този момент от месец. 

Жълтата преса и почитателите са полудели по новата звездна двойка, която кръщават Бенифър. Списание People заплаща 75 хиляди $ на папарак за девет фотоси на двамата в кабриолет Бентли, на една от които влюбените са сключили устни в буйна целувка. 

Дженифър е толкоз влюбена, че придвижва новата си връзка и в работата. Видеото към пилотния сингъл Jenny from the Block от третия й албум включва сякаш скрито снимани фрагменти на нея и Бен, един от които провокира изключително неспокойствие. На него влюбените се препичат на  палубата на яхта, когато Бен се навежда и целува гаджето си по разголения гъз.  

Видеото, запечатило целувката на може би най-скъпото дупе в света (застраховката му е 27 млн. $!) мигновено става вайръл, а Бен си печели завистта на милиони мъже по света. Години по-късно обаче той ще съобщи, че тази целувка е нещото, за което най-вече съжалява в тази връзка. 

В това прекалено излагане на показ на интимния им живот обаче доста хора още тогава виждат знамение за величествен раздор. И той се случва. И е толкоз величествен, че през 2004 година Джей Ло даже се пробва да смъкна видеото от ротация по VH1. Все едно пък това щеше да помогне целият свят да не помни смучката по дупето й! 

Преди да се стигне до разрива обаче, ще има годеж и очаквания за една огромна, обилна, холивудска женитба. 

 Jennifer Lopez Live during Its my party tour

Сго-дих-ме-се!

Бен предлага брак на Джени в къщата на майка си в Бостън. Ето по какъв начин си спомня този миг бъдещата младоженка: “Навсякъде имаше запалени свещи и доста вази с букети. Из къщата се носеше моята ария “Glad ”. Влязох и напряко онемях. Не чаках такава изненада. ” И изненадата става още по-голяма, когато на безименния й пръст се озова пръстен с розов елмаз, огромен колкото главата й.

През юли 2003 година плъзват първите клюки, че Бен кръшка, а на няколко пъти Дженифър е снимана БЕЗ годежния пръстен. Чрез представителя си артистът отхвърля обвиняванията в невярност и заплашва, че ще съди Esquire за разпространяване на неистини. 

Междувременно числата на приходите от “Джили ” демонстрират ясно, че общият им план е мъртвородено бебе. Изглежда обаче, че и нещо друго е на път да почине – любовната тръпка сред двамата артисти. На премиерата на кино лентата, до момента в който театралничат за фотоси пред обективите на публицистите, Бен е прегърнал годеницата си през кръста, обачв тя се усмихва с половин уста. Ясно-о-о-о, задават се неприятности в парадайса!

На 13 септември, единствено ден преди дълго чаканата замяна на обетите, Бенифър излизат с публично известие, че сватбата се отсрочва. Официалният претекст е “заради несъразмерното медийно внимание, което унищожава всичко. ” 400-те поканени посетители на тържеството в Санта Барбара остават с пръст в устата.

Раз-де-лих-ме-се!

Отложената женитба не се състои нито през октомври, нито през ноември, нито през декември. В края на януари 2004 година Chicago Tribune излиза със заглавие: “Зарязан! ” За Бен става въпрос. И това се случва откакто излиза вторият несполучлив опит на него и Джени да бъдат звездна двойка както в живота, по този начин и на екрана. Вторият им и, популярност богу!, финален към този момент взаимен план “Jersey Girls ” също се оказва грамаден неуспех. Слуховете за раздялата им не са към този момент единствено клюки, тъй като Лопес удостоверява, че е развалила годежа. Кофти, но… животът продължава.

Два брака по-късно

В последвалото десетилетие след раздялата на Бенифър се случват доста знаменателни събития както на професионалния, по този начин и на фамилния фронт и за двамата. Бен се дами за колежката си Дженифър Гарднър през 2005 година От този брак се пръкват три страхотни хлапета – Вайлет Ан (р. 2005), Серафина (р. 2009) и Самюел (р. 2012).  Джей Ло не изостава, единствено че тя цели с един патрон два заека –  от третия си брак с артиста Марк Антъни ражда близнаците Ема и Максимилиан. Но единствено три години по-късно двамата се развеждат. Бракът на Бен наподобява по-устойчив, само че в последна сметка и той завършва през 2018 година За Джей Ло следва къса връзка с рапъра Дрейк и една по-сериозна с бейзболиста Алекс Родригес. След като вървят две години Алекс взема решение да предложи брак (с следващия грандомански годежен пръстен!) и светът още веднъж е в очакване на друга луксозна женитба с кралски размери с Джей Ло в основната роля. Но и тя не се състои, тъй като бива отлагана два пъти – поради пандемията, каквато е формалната версия този път.

 AffleckFeedAmerica09 (cropped)

Джени от махалата още веднъж е тук и още веднъж е влюбена… в Бен

След като (почти) съумява да се отърси от алкохолната си взаимозависимост и депресията, в които затъва до шията след развода с Гарднър, Афлек опитва да влезе още веднъж в любовна форма, започвайки връзка с партньорката си във кино лентата “Deep Water ” Ана де Армас. През март 2020 двамата даже си вършат безгрижна почивка до родината на Ана, Куба. 

През януари 2021 година пандемията към момента не е свършила, само че романсът сред Афлек и Де Армас е. Междувременно са тръгнали клюки, че Ей Род, какъвто е прякорът на Алекс Родригес, е топнал чушлето отвън постелите на годеницата си, а точно – в “лазанята ” на 30-годишната ослепителна русокоска Мадисън ЛеКрой. Въпреки, че звездата от документалната поредност “Southern Charm ” ЛеКрой отхвърля да е имала интимна връзка с безболиста на “Янките ”, духът на подозрението и ревността е пуснат от бутилката и през март Дженифър и Алекс се разделят. 

И по този начин, стигаме до 30-и април тази година. Това е денят, когато таблоидите разгласяват папарашки фотоси, на които се вижда по какъв начин Бен Афлек влиза и излиза неколкократно от имението на Лопес в Ел Ей. Опааа, какво се случва тук?, питат се всички. И до момента в който се чудят и тънат в догадки, при започване на май истината става ясно. Бившите годеници са видяни във фитнес в Маями да си разменят целувчици сред обособените подготвителни сесии. По-късно и още веднъж в Лос Анджелис двойката е щракната при идването си (прегърнати!)  е хотел  Pendry в  Западен Холивуд.

Към днешна дата всичко към този момент е от ясно по-ясно: Бенифър възкръсна като птицата Феникс от пепелта на неизживяната до дъно обич и Джени и Бен наподобяват по този начин щастливи и влюбени, като че ли не са минали две десетилетия и те в никакъв случай не са се разделяли. Как ще се развие по-нататък тази обновена любовна история, следва да разберем. 

Така че не се разсейвайте, тъй като следва продължение. 

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР