В напреднала фаза е обсъждането на вариант за закупуване на

...
В напреднала фаза е обсъждането на вариант за закупуване на
Коментари Харесай

Росен Желязков: Автосервизите да дават 6 месеца гаранция за ремонтите

В напреднала фаза е разискването на вид за закупуване на профилирани коли, с които да се поставя изпити за шофьорска дееспособност.

Това сподели министърът на превоза Росен Желязков по време на конференция на тематика „ Да работим дружно, с цел да създадем пътищата си по-сигурни – усъвършенстван модел за ръководство на пътната сигурност и положителни практики " в НДК.

По думите му става въпрос за коли, които са оборудвани с механически средства, които да дават цялостна, ясна и точна информация за държанието на курсиста и за държанието на изпитващия.

„ Предстои да се посочи техният нужен брой и нужният финансов запас. Обсъжда се разновидността да бъде възобновено образованието и изпитите на полигон ", изясни още Желязков. По думите му ще бъде основано звено за наблюдаване на практическите изпити за придобиване на шофьорска дееспособност.

За техническата редовност на транспортните средства се предвижа е автосервизите да дават най-малко 6 месеца гаранция за осъществените от тях поправки.

„ В обществения указател на сервизите ще бъде набирана и поддържана цялата база данни във връзка с характерностите на сервиза, чиновниците и тяхната подготовка. Това ще дава опция за основаване на история на ремонтите на колите ", съобщи Росен Желязков и добави, че с тези ограничения ще се усъвършенства пътната сигурност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР