В над 10 области в Украйна е обявена въздушна тревога.

...
В над 10 области в Украйна е обявена въздушна тревога.
Коментари Харесай

Въздушна тревога тази нощ в 10 области в Украйна, загинало е дете

В над 10 области в Украйна е оповестена въздушна паника. Системите на противовъздушна защита работят над Киев.
Прочетете още
Властите приканиха жителите да не напущат бомбоубежищата. Дете почина, а още шестима бяха ранени, след удар с касетъчни муниции в Константиновка, Донецка област.

Според локалните управляващи обект на съветската офанзива е бил локален язовир, на брега на който е имало хора, потърсили избавление от горещините. Нападението е осъществено с реактивна система за залпов огън " Смерч ".

Европа има потенциал да работи по-рационално от затварянето на граници за съответни артикули - това съобщи президентът Володимир Зеленски в обичайното си послание, като засяга настояването на няколко страни, измежду които и България, за удължение на възбраната за импорт на украинско зърно, която изтича на 15 септември, до края на годината.

" Имах изчерпателна среща с държавни чиновници по отношение на износа на украински селскостопански артикули през територията на европейските страни. Имаме основно съглашение с Европейската комисия, което изтича на 15 септември. Това е крайната дата, на която изтича ограничаването за износа на украинско зърно. Вярваме, че европейската страна ще извърши задължението си и краткотрайните ограничавания ще спрат да се ползват. Всяко удължение на тези ограничавания е изцяло недопустимо и не е европейско ", съобщи украинският президент Володимир Зеленски.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР