В началото на великденските празници British Airways отменя около 32

...
В началото на великденските празници British Airways отменя около 32
Коментари Харесай

Планирана стачка отменя десетки полети на British Airways преди Великден

В началото на великденските празници British Airways анулира към 32 полета на ден от и до лондонското летище „ Хийтроу ” заради планувана стачка, предава Anadolu Agency.

Според известията този ход на самолетната компания е подхванат, откакто 1400 чиновници по сигурността на " Хийтроу ", които са членове на профсъюза Unite, оповестиха, че ще изоставен заради продължаващия спор за заплащането.

Работниците на Терминал 5, който се употребява от British Airways, ще вземат присъединяване в стачните дейности и ще обиден полетите по време на Великденските празници. Стачката ще стартира на 31 март и ще продължи до 9 април.

British Airways cancels dozens of flights ahead of Easter holidays as strike looms

" Летище " Хийтроу " е отговорно за жестоко двуличие. То изплаща заплати на своя изпълнителен шеф и висши мениджъри, само че служащите, които вършат компанията сполучлива, получават заплати като сиромаси ", съобщи Шарън Греъм, общоприет секретар на профсъюза Unite the Union.

" За страдание се наложи да създадем дребен брой корекции в разписанието си ", цитират отчети на British Airways.

" Извинихме се на клиентите, чиито проекти за пътешестване са били наранени, и им предложихме редица благоприятни условия, в това число презаписване за нов полет с нас или с друга самолетна компания, или искане за цялостно възобновяване на сумата. "

" Няма да позволим тези ненужни стачки да повлияят на мъчно извоюваните почивки на нашите пасажери ", съобщи представител на Хийтроу.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР