В началото на тази седмица бяха изчистени и последните пречки,

...
В началото на тази седмица бяха изчистени и последните пречки,
Коментари Харесай

Всички пречки са изчистени - САС решава кога държавата ще си получи парите от търга за емблемата на ЦСКА

В началото на тази седмица бяха изчистени и последните спънки, които стопираха Апелативния съд да подреди на компанията “Ред енимълс” да заплати 8-те милиона за активите и емблемата на ЦСКА.

Както е известно, процедурата бе в застой, защото един от хората, които апелираха решението за разпределението на въпросната сума - треньорът в школата на ЦСКА-София Атанас Ботносузов, отхвърляше да внесе 15 лв. такса.

Тя бе платена от члена на УС на ЦСКА 1948 Никола Газдов, което отвърза ръцете на съда.

След нейното заплащане съдът изиска от синдик Дора Милева да отговори в 7-дневен период на жалбата на Борносузов. Това бе сторено при започване на тази седмица.

Така към този момент няма спънки пред Апелативния съд да прегледа всички тъжби. След като САС излезе с решение, то ще е дефинитивно и “Ред енимълс” ще има 7-дневен период, в който да заплати 8-те милиона.

Практиката сочи, че съдът не се бави доста при произнасянето на сходни проблеми и те се вземат решение в границите на месец. Т.е. емблемата и активите на ЦСКА може да са владеене на “Ред енимълс” най-късно при започване на идната година, само че изискването е да се платят въпросните 8 милиона.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР