Патриотът и иподякон арх. Пламен Мирянов и неговата родолюбива фондация

...
Патриотът и иподякон арх. Пламен Мирянов и неговата родолюбива фондация
Коментари Харесай

Арх. Мирянов направи протест срещу чалга концерт навръх Деня на Кирил и Методий

Патриотът и иподякон арх. Пламен Мирянов и неговата родолюбива фондация " Нашият дом е България " проведоха митинг в символ на противоречие с провеждането на чалга концерт точно на Празника на Светите братя Кирил и Методий, 11 май.

Демонстрацията бе ориентирана към предотвратяване на подрастващите от сходни събития и ограничение на въздействието им върху построяването на моралните и духовни добродетели у новото потомство.

" Родители, запазете децата си от това проваляне! Тъжно е, че на 11 май Будителството, Просветата и Просвещението от страна на Св. равноапостолни и славянобългарски просветители Кирил и Методий ще бъдат опълчени с приспиването, принизяване и деградацията на актуалните деца на България посредством мерзките послания на чалгата, неналичието на християнско обучение в учебните заведения и отровата на опиатите и алкохола ", написа арх. Мирянов и прибавя:

" Това понижаване на виталните и духовни сили на децата води към несъмнено оглупяване, покваряване, деградиране, а от време на време до трайни увреждания, осакатяване, душевен деформации и греховно проваляне. Всичко това може да докара до депресивни положения при младите и даже до суицидни настроения! "

ДА СПРЕМ ДУХОВНОТО И ФИЗИЧЕСКО

УБИЙСТВО НА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!

ЗАТВОР ЗА ПРОДАВАЩИТЕ

„ РАЙСКИ “ ГАЗ (АДСКИ ГАЗ)

И АЛКОХОЛ НА ДЕЦА!

ДА СПРЕМ ГНУСНАТА ЧАЛГА

В ДЕТСКИТЕ ДИСКОТЕКИ!

НЕ СЪБЛАЗНЯВАЙТЕ ДЕЦАТА!

„ А КОЙТО СЪБЛАЗНИ ЕДНО ОТ ТЕЗИ, МАЛКИТЕ, КОИТО ВЯРВАТ В МЕНЕ, ЗА НЕГО Е ПО-ДОБРЕ ДА МУ ОКАЧАТ ВОДЕНИЧЕН КАМЪК НА ШИЯТА И ДА Гражданско отделение ХВЪРЛЯТ В ДЪЛБИНИТЕ НА МОРЕТО. “

Матей 18:6

ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ

ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!

Ето какво се случва на тези празненства:

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР