В началото на следващата седмица на специална церемония в София

...
В началото на следващата седмица на специална церемония в София
Коментари Харесай

Любо Ганев: Предстои ни репетицийка за Световното в България

В началото на идната седмица на специфична гала в София ще бъде показана купата на Световното състезание по волейбол в България и Италия. Доста ВИП-гости ще участват на събитието, на което ще има презентация на градовете-домакини, както и технологията на изработването на купата.
Пред " Спортно шоу Гонг " Любо Ганев приказва за въпросната гала и за подготовката за Мондиала: " Правим публично показване на градовете-домакини, ще представим и купата, всички италиански посетители потвърдиха присъединяване си, в това число и президентът на европейската конфедерация Александър Боричич. Всеки ще може да си каже по няколко думи за града, какво завещание ще остави в България това състезание. "
 България и Италия започнаха противоположното преброяване до Мондиал 2018 (снимки)
" Поканили сме хора-ветерани, всички посетители ще са най-много 100 индивида. Ще се постараем да създадем всичко на съвършено равнище както постоянно, всички ще останат впечатлени от нещата, които сме свършили за толкоз малко време. "

" Съобразихме се и със свободното време на господин Боричич, на кметовете на нашите градове, знаем, че събитието е от висок сан. Минахме огромен стадий от подготовката, това ще бъде дребна репетицийка по Световното състезание, на което работата ще е голяма. "

" Подготовката стартира преди няколко месеца, към този момент имаше няколко срещи, има хора от FIVB, които дават отговор директно за България. Наследството от едно такова мероприятие би трябвало да остане в градовете-домакини. Местните хора, които ще оказват помощ, те би трябвало да бъдат подготвени по какъв начин се вършат събития от подобен мащаб. "

" Тогава вършим вътрешна конкуренция като знаем, че следващата година има две семейства на волейболната Купа на нациите, да има конкуренция сред самите градове. Искам да благодаря, най-важна роля изигра министър председателят, 5 милиона евро е таксата, която страната заплаща, това са си 10 милиона лв.. Това нямаше по какъв начин да се случи, в случай че персонално министър председателят не се бе застъпил това да бъде вкарано в бюджета.Ч
ЧКакто се споделя, реверанс до земята за тези хора. Без страната да застане зад едно такова мероприятие, никой нямаше да даде семейството. Без помощта на страната нямаше да можем да създадем нищо ", добави Ганев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР