В началото на седмица първи писахме за новия грандиозен скандал,

...
В началото на седмица първи писахме за новия грандиозен скандал,
Коментари Харесай

Мъжът на певицата Ива Давидова й скочи: Събуждах се опикан от нея

В началото на седмица първи писахме за новия величествен скандал, който раздруса радикално родния шоубизнес. Става въпрос за следващ провален брак, който приключва с невярност и грозни думи.

Наш кореспондент първи научи за драмата в фамилията на националната певица Ива Давидова, която е хванала брачна половинка си в паралелна връзка с друга жена. Цялата обстановка е грозна и несправедлива най-много към тяхната 2-годишна дъщеричка, а той реши да употребява обществените мрежи и да се опита да оправдае постъпката си.

Димо Кирилов, както е името на брачна половинка на Ива Давидова, излезе с публично послание пред почитателите във Facebook във връзка новината за изневярата и че от една година не се интересува от детето си.

„ И аз като живо създание имам право да се защитетя по случай нападките на Ива Давидова.Човек от хубавото няма да избяга! Пожелавам на всеки, който не ми има вяра, да живее най-малко месец с Ива Давидова!

Да я гледа сутрин как стартира с бира, на обяд минава на вино и вечер приключва с узо или уиски! Да си легне до теб и както не всяка вечер, само че през вечер, да се изпусне и ти се събудиш опикан. Всеки ден да търсиш свадите с хората, тъй като това за нея е реклама и се усеща горда.

По случай Радостина – жена, която доста одобрявам -лаборантка, а не чистачка на 37 години,а не на 40+. Бизнес дама е, на която Ива Давидова не може да стъпне на малкия пръст, само че за жал ми е единствено бизнес сътрудник. По случай лъжите, с които я атакува Давидова, тя ще си потърси съответната правдивост в съда.

Няма да остане нищо неразкрито! Обещавам ви!Относно щерка ми, от една година е укривана от мен и нямам никакъв досег до нея. Има неща, за които ще останете шокирани, само че това ще разберете в следствие. След като беседвам с Министерство на вътрешните работи! И за измамата, която сътвори Давидова, която открадна от мен голяма сума пари “, пази се Димо и отхвърля да има връзка с въпросната жена, която персонално е обяснила на Ива за връзката с мъжа й, а нашата медия даже разполага със скрийшове на разкритията.

Потърсихме певицата Ива Давидова за коментар, само че тя също е подхванала правосъдни борби и бе много сбита: „ Развеселих се на всички неистини и клюки, най-малко да бяха грамотно написани. Висша форма на виновност и изтощение. Само отвори още работа на моите юристи. С тази гнусна постъпка към майката на детето си сподели същинското си лице пред цялото общество. Аз за разлика от него в никакъв случай няма да го обидя, оскверня, нито пък обвързваните с него лица. Има си Съд, има Господ. Но най-голямата присъда ще му даде нашата щерка Валена “./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР