В началото на протеста имаше много млади хора. Те нямаха

...
В началото на протеста имаше много млади хора. Те нямаха
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: В протеста на старите муцуни има много нарушени геополитически интереси

В началото на митинга имаше доста младежи. Те нямаха съответни претенции и това ни попречи да водим пълностоен разговор с тях. Много бързо обаче едни провалени политици, остарели муцуни, яхнаха митинга и до ден сегашен не са се махнали. В техния митинг има доста нарушени геополитически ползи, доста неодобрение от стратегическите планове, които държавното управление на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г осъществя – елиминирането на газовите медиатори, влизането в Банковия съюз и чакалнята на еврозоната, модернизацията на армията и други Все достижения, които трайно затвърждават евроатлантическата принадлежност на България. Логично е недоволството на олигарсите и кръговете към тях. Затова и въпросните остарели муцуни са толкоз нападателни. Това съобщи членът на ИК на ГЕРБ и ръководител на Народно събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Берковица.

„ Един от водачите на митинга – президентът Радев, от дълго време не е обединител на нацията, а разединител. Непрекъснатите му нападки и деструктивно говорене единствено настройват жителите едни против други въз основата на политическите им възгледи. Спомнете си това „ мутри, вън “. Кой е мутра? Над 1 млн. български жители, подкрепили ГЕРБ на последните избори? Нашите другари, нашите фамилии? “, попита ръководителят на Народно събрание.

По думите ѝ сегашната комплицирана обстановка в резултат на ковид изисква да сме по-обединени от всеки път, а не да се разрушават мостове сред жители и институции.

„ Спомням си по какъв начин министър председателят при започване на пандемията подаде ръка на Радев, само че за политическия състезател това не бе комфортно. Продължаваме да се питаме за какво той не направи своя лична партия, да се яви на избори и в случай че хората му гласоподават доверие – да ръководи. Сега оставаме с усещането, че желае да влезе във властта през задния вход – длъжностен кабинет. Дори към този момент заяви, че е подготвен с неговия състав “, означи тя.

Според Караянчева президентът нито за миг не е призовал протестиращите за примирение, даже в противен случай – с вдигнатия си пестник само радикализира хората.

Пред партийната конструкция Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на акцентира, че до момента в който представителите на ГЕРБ са измежду хората, описват им за направеното и изслушват проблемите им – партията ще е първа политическа мощ. „ Вижте градовете, вижте селата. Те са преобразени. Без значение какво ще кажат нашите съперници – направеното остава “, приключи ръководителят на Народно събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР