В началото на месеца Джулиана Гани разкри, че , тъй

...
В началото на месеца Джулиана Гани разкри, че , тъй
Коментари Харесай

Илиян разкри истината за Джулиана Гани, пусна записи

В началото на месеца Джулиана Гани разкри, че, защото е хванала обичания си Илиян Найденов в невярност. Тя даже го упрекна, че е взел сина им Давид и не желае да ѝ го върне. Фитнес треньорът реши да наруши мълчанието си и написа дълъг пост във Фейсбук профила си. Той е безапелационен, че " в никакъв случай, в никакъв случай, в никакъв случай не съм правил секс с друга жена, откогато съм с Джулиана Гани ". Илиян също по този начин показа, че " душата му стене " и желае единствено най-хубавото за сина си. Той даже разгласява диалози сред него и Гани, в които се разкриват шокиращи неща за връзките им.

Публикуваме думите му без редакция:

" Моето безмълвие свършва през днешния ден! Заклевам се, бог ми е очевидец, че пробвах да притискам зъби и да поема този удар, само че в този момент считам че излагайки истината на показ ще защитя себе си и детето си. Много ми е неприятно, тъй като убеждавах себе си, че това ще отмине и няма да се постанова да демонстрирам същинското лице на дамата, родила това прелестно дете. Бях подготвен да замълча до дъно и да спестя всичко, а в подмяна желаех само да постъпим като положителни родители и да отделим силата си в грижи, а не в бягане по съдилища и медии.

Сега обаче, когато нямам никакъв различен избор, би трябвало да стартира да приказвам! Имам доста какво да кажа. Знам и следствията! Вече ме заплашиха с тях. Душата ми обаче стене и не мога да пребивавам този пъкъл повече. Ще стартира да обявявам неща, събирани с месеци и с съществена цел да запазя здравето и живота на мен и детето си! Сигурен съм какъв брой пресилено ви звучи в този момент, само че когато изслушате, изгледате и прочетете всичко, ще разберете какъв брой мъчно взех решението да приказвам!

Историята е задоволителна за най-малко два вулгарни романа и по тази причина ще стартира от някъде, пък с дните и месеците ще ви демонстрирам още… на парче!

За начало давам отговор на главните няколко въпроса от последната седмица!

1. Джулиана Гани съобщи, че е в Кан по работа, което НЕ Е ВЯРНО, както и че нашето малко ангелче Давид се е разболял след нейното тръгване, което СЪЩО НЕ Е ВЯРНО! Беше там на отмора! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР