В началото на месец юли 2019 г. ЕТЕМ България ЕАД

...
В началото на месец юли 2019 г. ЕТЕМ България ЕАД
Коментари Харесай

ЕТЕМ България ЕАД успешно приключи проект „Интегрирана програма за специфични обучения“

В началото на месец юли 2019 година ЕТЕМ България ЕАД ще завърши сполучливо значим вътрешен план за повишение на продуктивността на труда и адаптивността на чиновниците в компанията. Проектът е финансиран от Европейския съюз и дава опция за характерни за компанията и работните процеси образования, които от своя страна да основат условия за устойчива претовареност.

В България неналичието на готови фрагменти продължава да е измежду водещите проблеми в другите промишлености. Затова вложението в професионалната подготовка на чиновници и тяхното кариерно развиване са измежду главните цели на компанията, заложени и в тактиката ѝ за развиване на пазара. ЕТЕМ България ЕАД не стопира да развива своята политика за образование на своите фрагменти, съобразено с съответните потребности на другите длъжности в производството. Това една страна подсигурява по-високо качество на предлаганите артикули, а от друга води до основаването на качествени и устойчиви работни места.

Сред главните цели, които си сложи планът „ Интегрирана стратегия за характерни образования в ЕТЕМ България ЕАД “е даването на устойчиви и качествени благоприятни условия за кариерно развиване и продължаващо образование на 125 чиновници на компанията, заети в главните организационни и индустриални процеси. Успешната реализация на плана дава една добра професионална база за основаването на качествена и дълготрайна претовареност в компанията. Това от своя страна спомага за постигането на висока конкурентоспособност на сдружението в изискванията на световна конкуренция.

За задачите на плана са създадени и приложени специфични образования, съобразени с действителните потребностите на работнипроцеси, места и условия на работодателя в разнообразни области. Сред извършените образования заема значително място това по „ Бизнес развиване “, което цели да усъвършенства ръководството на бизнес процесите в компанията и развиване уменията на чиновниците в региона на бизнес планирането и бизнес развиването в динамична икономическа среда.Важна част от плана са езиковите образования на 80 служителя в региона на британски, гръцки и немски език, които са основни за възстановяване на отзивчивите умения на чиновниците в среда на другарство с задгранични сътрудници, сътрудници и клиенти. По плана са извършени индустриални образования – „ Производствено обмисляне “, „ Производствена електропневматика “ и „ Програмируеми контролери “за адаптиране, надграждане и развиване на характерните умения на чиновниците в мощно новаторска и динамична индустриална среда с висока добавена стойност.

Проектът „ Интегрирана стратегия за характерни образования в ЕТЕМ България ЕАД “ спомага значително за подобряването на качеството на работната мощ и основаването на условия на устойчива претовареност на чиновниците на компанията. Той е финансиран благодарение на Европейския Социален Фонд по Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси “ 2014 – 2020 г.Процедура BG05M9OP001-1.022 „ Специфини образования “ по Договор за безплатна финансова помощ № BG05M9OP001-1.022-0114-С01.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР