В началото на май писахме за новата прическа на Джулиана

...
В началото на май писахме за новата прическа на Джулиана
Коментари Харесай

Джулката отново с нова прическа, сбъдна една своя мечта

В началото на май писахме за новата прическа на Джулиана Гани. Тогава обилната хубавица предизвика почитателите си в обществената мрежа, споделяйки с тях най-новото си преобразяване.  

Тя качи в Инстаграм фотография, на която буйните и черни коси са към този момент тъмни. Русите букли останаха в предишното.

Виж още:

Сега... Джулката е с нова прическа. Както може да се досетите, тя е много по-различна от предната.

Тя е запазила тъмните нюанси в косата си, само че към този момент има и светли такива. Ефектът омбре несъмнено ѝ отива. Косата, както постоянно, е дълга, само че сплетена на тънки плитки. Прическата е много настояща за лято 2020, а също така е доста морска. 

Очакваме, когато Джулката разплете косата си, да ни я покаже още веднъж. Със сигурност след плитките, косата на Джули ще бъде много къдрава.

Виж още:

Към фотографията Джулиана шегувито написа:

„ E, знаете ме! 2-3 дни и би трябвало смяна! Като сме на тази тематика, споделете мнение за новата ми лятна визия! П.С. Добре, че не съм по този начин и с мъжете “

Междувременно Джулката показа в Инстаграм, че е сбъднала една своя фантазия – да язди кон. 

„ Обещала съм си, че всяка година ще извършвам по една своя фантазия. Когато видях Фриз, си споделих, че е време да потегли още веднъж на уроци по езда. Илиян умря от смях, тъй като се сети по какъв начин поставям оборудването, а под нея отново съм се наконтила със секси долни дрехи. Пак да припомня: Мъже, красивото бельото не е единствено за събличане, а може да е доста комфортно. Помислете за това, когато търсите съвършения подарък за дамите си! “, приканва Джулката господата, които желаят да изненадат своята половинка със скъпо долни дрехи.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР