В началото на май Илон Мъск и Граймс станаха родители.

...
В началото на май Илон Мъск и Граймс станаха родители.
Коментари Харесай

Илон Мъск и Граймс все пак промениха името на детето си - slava.bg

В началото на май Илон Мъск и Граймс станаха родители. 48-годишният създател на „ Tesla “ и SpaceX и 32-годишната певица взеха решение да кръстят детето си с много извънредно име – X Æ A-12.

Юристи са предизвестили звездната двойка, че това може да им донесе проблеми с приемането на документ за раждането на детето и не сбъркаха.

Илон Мъск и Граймс трябваше да се подчинят на разпоредбите на щата Калифорния.

Отговаряйки на въпросите на любопитните си почитатели в обществените мрежи, майката призна, че в този момент нейният наследник се назовава X Æ A-Xii – (едно тире се допуска). Тя добавила, че новият вид ѝ харесва даже повече, тъй като римските числа наподобяват по-добре, а смисъла на името остава същото.

Илон и Граймс не скриват наследника си от почитателите си в Instagram и постоянно споделят трогателни фрагменти с него. За певицата това е първо дете, до момента в който за Мъск напълно не е по този начин. Той е татко още на Невада Алекзандър Мъск, Кай Мъск, Деймиън Мъск, Грифин Мъск, Ксавие Мъск и Саксон Мъск.

Родителите също по този начин са решили да възпитават детето си с безпристрастен пол. Певицата даже отхвърли да назове пола му, само че Мъск разгласи въпреки всичко, че е момче.

По-рано Граймс описа и какво тъкмо значи името на детето ѝ. По думите ѝ „ X “ е за незнайната променлива, а Æ е елфското изписване на съкращението Al, което значи изкуствен интелект (на британски artificial intelligence). Æ е и „ обич “ на няколко езика, в това число и японски.

32-годишната звезда съобщи още в обществените мрежи, че името на сина ѝ е въодушевено от обичания аероплан на двойката. „ A-12= предходник на SR-17 (любимият ни самолет). Без оръжия, без отбрана, просто скорост. Страхотен е в борба, само че не употребява принуждение “, споделя Граймс.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР