В началото на ГЕРБ Бойко Борисов съвсем сам звънеше по

...
В началото на ГЕРБ Бойко Борисов съвсем сам звънеше по
Коментари Харесай

Разкритие - Борисов звънял по студиата да се кара на водещи

" В началото на ГЕРБ Бойко Борисов напълно самичък звънеше по студиата, с цел да се скара на някой водещ ". Това гласи част от коментар на журналистката от " Свободна Европа " Полина Паунова във фейсбук страницата й. Поводът е днешната обстановка с пиара на " Продължаваме промяната ".

Ето какво гласи целият коментар на Полина Паунова:

" Умилителна работа се развива във връзка пиара на Продължаваме промяната.  Извън опитите всеки да каже нещо грубо изобретателно, следя просълзяваща угриженост за свободата на словото от страна на някогашните ръководещи, които неуморно звънят по телефоните, с цел да изясняват “абе, ние чак по този начин не правихме ”.

 Ами не вършиха, факт е. В началото на ГЕРБ Бойко Борисов напълно самичък звънеше по студиата, с цел да се скара на някой водещ. Помните по какъв начин започваше всеки телефонен диалог с него в ТВ-ефир: “Добър ден е при нас ”, отговаряше на поздрава “добро утро ” водачът на ГЕРБ.  

(Съвсем различен е въпросът тия, които позволяваха на партиен водач да прави това къде са в този момент? Въмутени ли са? Управляващи медии ли са? Какви са?).Но както и да е.

Извън загрижеността за свободата на словото от страна на ГЕРБ, виждам и едни други хора, които с поредност риторични въпроси (някак не чули напълно добре викането в ефир) слагат питането къде са били журналистите…. по времето на ГЕРБ (докато последните не се тревожеха толкоз за медийните свободи). В смисъл: айде в този момент, какво му додиряте на момчето пиар, а на PiAr Sevi Boiko не додиряхте така….

Разбира се, във всичко това има добра вест.  Националните медии взеха решение да пазят правото си да задават въпроси

Това с правото на въпроси може да продължат да си го гонят.  А може и да търсят някой да им споделя “добър ден е при нас ”. Зависи и дали нещо ще продължаваме или ще променяме.

И последно: по отношение на задаването на въпроси от страна на водещи/репортери и тн. Въпросите няма по какъв начин да бъдат основани на политически внушения. То има по какъв начин, в действителност, само че тогава не става дума за журналистическа работа. Което не анулира обстоятелството, че централното в тая работа са отговорите (в това число и поднасянето им). "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР