В началото на август Хайди Клум и Том Каулиц официално

...
В началото на август Хайди Клум и Том Каулиц официално
Коментари Харесай

Съпругът на Хайди Клум й подари парче от Берлинската стена

В началото на август Хайди Клум и Том Каулиц публично оповестиха, че са женени, въпреки и да имаше клюки, че са сключили брак пет месеца по-рано.

До преди броени дни пък двамата бяха на медения си месец, който прекараха на остров Капри – и по-точно на именитата яхта Christina O, принадлежала на гръцкия предприемач и милиардер Аристотел Онасис, някогашен брачен партньор на Джаки Кенеди.

Не е казано обаче, че „ сладкият” интервал би трябвало да завършва с медения месец. Двамата не престават да си вършат благи жестове и дарове, с които да вършат дните си специфични.

Сега Хайди показа последната изненада, която Том й направи. Тя се оказа в действителност истинска. Каулиц й подари парче от Берлинската стена:

„ Днес дойде един доста специфичен подарък от моя брачен партньор – парче от Берлинската стена, разделяла цели 28 години града на Източен и Западен Берлин. Съпругът ми се е родил единствено четири седмици, преди тя да бъде бутната. Това му е дало преимуществото да пораства в една друга Германия от онази, която родителите му познават. Благодарение на това той е могъл да опита от свободата, щастието, творчеството, изкуството и вярата. Този подарък значи доста и за двама ни. Всяка заран ще виждам това красиво парче в градината си, мислейки си, че нямаме потребност от стени. Стените би трябвало да бъдат разрушавани “, написа Хайди.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР