В началото на 2000-те години Парис Хилтън нашумява със скандалния

...
В началото на 2000-те години Парис Хилтън нашумява със скандалния
Коментари Харесай

20 години по-късно: Парис Хилтън проговори за секс записа

В началото на 2000-те години Парис Хилтън нашумява със скандалния секс запис с тогавашното си гадже Рик Саломон. И макар че е мъчителна част от предишното ѝ, тя искрено написа за него в идната си книга Paris: The Memoir, която излиза на 14 март.
 Парис Хилтън, Картър Реум и първи фотоси на бебето Финикс Барън Хилтън Реум
Как наподобява синът на Парис Хилтън

Първи фотоси на дребния Финикс Барън Хилтън Реум

В фрагмент, оповестен от Sunday Times, разбираме, че преди снимането на клипа Парис Хилтън е пила алкохол. " Не си припомням доста за нощта, в която искаше да направи видеозапис, до момента в който правихме обич. Той постоянно споделяше, че това е нещо, което прави с други дами, само че аз се усещах необичайно и неловко. Винаги съм му казвала: " Не мога. Твърде неловко е. "

Парис Хилтън обаче се усеща притисната да направи записа и твърди, че гаджето ѝ я е уверило, че никой различен няма да го види. " Той ми сподели, че в случай че не го направя, елементарно може да откри някой, който да го направи ", разкрива звездата.

Тя признава, че се е почувствала отхвърлена от Рик Саломон, защото той е бил по-възрастен от нея, а тя се е усещала като неуместно дете, което не знае по какъв начин да играе игри за възрастни. " Истината е, че желаех да пребивавам по сетивен метод. Исках да се усещам като жена, която се усеща комфортно в личната си кожа ", признава Парис Хилтън.

Обстоятелствата ще се стекат по този начин обаче, че 37-секунден клип от видеото ще изтече онлайн. Тогава Парис таман пробива с шоуто си The Simple Life. Тя моли Рик Саломон да не пуска цялостната версия, само че той ѝ дава отговор, че има цялостното право да продаде нещо, което му принадлежи.

" Чувствах, че животът ми е приключил и в доста връзки беше по този начин. Със сигурност кариерата, която си бях представяла, към този момент не беше допустима ", споделя Парис Хилтън.

Освен мощния медиен интерес към нея тогава, травматичен е и прочувственият удар, който цялото семейство понася. Майка ѝ остава като вцепенена, до момента в който татко ѝ, буен, звъни на юристи и експерти, с цел да помогне в обстановката. Братята ѝ Барън и Конрад пък, които са към този момент задоволително огромни, с цел да схванат какво се случва, едвам я поглеждат.
 Парис Хилтън разгласи, че първият ѝ правоприемник ще носи името Финикс Барън Хилтън Реум
Парис Хилтън разкри името на своя първи правоприемник

Обмисляно цели 10 години

Хилтън, която е едвам на 19 години, когато видеото е правено, твърди, че при никакви условия не би взела участие в основаването на аматьорско тийнейджърско порно видео, написа USA Today.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР