В началото много ме беше срам. Непосредствено след случката февруари

...
В началото много ме беше срам. Непосредствено след случката февруари
Коментари Харесай

Бахаров с най-откровеното си интервю - покая се и призна за лошото си пиянство

 В началото доста ме беше позор. Непосредствено след случката февруари месец имаше премиера на " Съни бийч " и нея трябваше да пропусна. Не върви след подобен случай да излезеш ухилен да представиш план. Веднага по-късно едно зрелище на Радичков ми беше непоносимо. За сцената е належащо едно самочувствие, което ми беше избягало, след това започнах да го възстановявам. Това сподели пред bTV артистът Явор Бахаров, хванат да кара с алкохол и опиати.

" Самият служител на реда сподели: " Дъщеря ми е на 5 години, в случай че я беше блъснал на тротоара. Тогава споделих: " Ето, постави ми белезниците ". Тогава осъзнаваш, че това е белият дерт. Сега навредих на майка ми, на баба ми, на хората към мен. С опиатите нямам проблем, по-скоро алкохолът ме кара да съм превъзбуден. Не съм алкохолик, не пия почтено, само че нямам най-хубавото пиене. Буен съм. Когато съм под напрежение заради други аргументи, след това, като пийна и се озверявам. Като съм в положително въодушевление, като пийна и се усмихвам, тъй като душата ми се усеща добре. Тази неволя ме накара да се усещам по-силен, по-съобразителен ", сподели още той.

" Едната ми баба умря, тя беше стара, само че се упреквам, че може би този развой е ускорил нейния развой ", сподели още артистът. На въпрос дали съм подготвен да влезеш в пандиза, Бахаров отговори: " Да, в тази година и половина се приготвям за всичко. Според мен тази присъда и да стане ефикасна, не е нещо, което не мога да преживея, все си мисля че сме очевидци на доста по-страшни неща ", сподели още той.

" Каквато и да е присъдата, ще ми седи като обица дълго време, само че първо би трябвало себе си да успокоя и след това публиката и хората към мен ще са по-спокойни ", добави артистът " В България имаме доста проблеми с произшествия, наказванията не са задоволителни или не са верни ", добави още той.

" В моя случай беше празнична вечер, бях спал 4-5 часа и трябваше да се кача и да карам ски. Докато се обличах, усещах, че съм още зашеметен, мислех, че ще отида да се пусна по ската и всичко ще мине, само че по този начин и не се пуснах ", сподели още Бахаров.

" От доста малко нещо може да се прекатури главния път в живота, тъй че не подценявайте дребните неща, не сядайте пили или пушили зад кормилото, сериозна е работата. Една неточност трансформира ориста освен на вас и вашите родители, близки, на потърпевшите хора, на задачите техни фамилии. Шофирането не е безотговорна работа, би трябвало да се внимава и да се работи отговорно ", обърна се Бахаров към феновете.

" На нашите споделям - скърбя, че ви предизвиках тези страдания и беди, уповавам се с другите си изяви да мога да уравновесявам. Вчера разбрах, че ненадейно си е отишъл съдията от районния съд в Разлог, който ме осъди. Искам да изкажа съболезнования. С този човек 6-7 месеца се виждахме. Виждаш, че 1 година затвор, санкция 10 хиляди лв. - това е дреболия, хората си отиват. Другият ми апел е хората да съблюдават отдалеченост и да съблюдават всички ограничения. Хора си отиват, другото ще мине ", сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР