В МВР няма данни за корупция и уреждане на българско

...
В МВР няма данни за корупция и уреждане на българско
Коментари Харесай

Заместник-министърът на вътрешните работи Енчо Мирчев: В МВР няма данни за корупция и уреждане на българско гражданство от страна на Делян Пеевски

В Министерство на вътрешните работи няма данни за корупция и споразумяване на българско поданство от страна на някогашния народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Това заяви заместник-министърът на вътрешните работи Енчо Мирчев пред краткотрайната парламентарна комисия " Магнитски ".

Той оповести, че през 2010 година в ГДБОП е осъществявана инспекция във връзка неизвестен сигнал в антикорупционната комисия на 41-ото Народно заседание по сигнал за оказване на въздействие от страна на Пеевски в Държавна организация " Държавен запас и военновременни ресурси ". В сигнала се показва и че Пеевски е в спор на ползи. През 2020 година в направена инспекция за вероятно закононарушение от общ темперамент, осъществено от Делян Пеевски, добави зам.-вътрешният министър.

Работата продължава интензивно по всички сигнали, които са постъпили в Министерство на вътрешните работи. Нито една кореспонденция не е оставена на назад във времето. Когато имаме някакъв краен сигнал, ще го обявим, сподели още Мирчев, като разясни, че от датата на налагане на американските наказания в Министерство на вътрешните работи не е имало данни за осъществени закононарушения от Делян Пеевски.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР