В мрежата стремително се разпространява сватбено фото, на което булката

...
В мрежата стремително се разпространява сватбено фото, на което булката
Коментари Харесай

Тази булка шокира мрежата! Ето защо

В мрежата стремглаво се популяризира сватбено фото, на което булката е с разкрит ханш - без долни дрехи, а роклята ѝ е изрязана чак до талията. Английският таблоид The Mirror насочва вниманието на читателите си към пикантната панорама.

На фотографията булката е заобиколена от посетители. Тя стои полуобърната към фотографа, а празничната ѝ рокля ненадейно изчезва под талията, разкривайки съблазнителни заоблености откъм гърба.

Но наблюдателни читатели са забелязали и други оголени и странни елементи на общия кадър.

Младоженецът като че ли се е накиприл с бейзболна шапка. Вижда се и елегантна млада дама в луксозна черна рокля с дълбока цепка, която оголва лявото и бедро високо над коляното, само че пък издава какви семпли джапанки е нахлузила под формалния тоалет. Зад тази дама пък има благородник, който като че ли е гол до кръста, а вратовръзката му виси разхлабена.

А мистерията с голата откъм гърба младоженка бързо се разбулва при по-внимателно вглеждане. Оказва се, че оголеният ханш и бедра на булката не са нищо друго с изключение на част от разголения тил, рамо и ръка на една от гостенките. Именно те основават илюзията, че булката е пристигнала на сватбата си с половин рокля.

jenata.blitz.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР