В мрежата плъзна скандална версия за финала на култовото предаване

...
В мрежата плъзна скандална версия за финала на култовото предаване
Коментари Харесай

БОЙ на финала на „Ергенът“! Вижте какво ще се случи

В мрежата плъзна скандална версия за финала на паметното предаване „ Ергенът ". Още от началото на излъчването му се спекулира, че победител в шоуто ще бъде рускинята Виктория Капитонова. Оказва се, че тя може би няма да грабне успеха по най-честния метод.

Твърди се, че във финалния епизод на шоуто Капитонова остава дружно със своята най-голяма врагиня Александра и Виктор би трябвало да вземе сложното решение коя от тях да бъде дамата на сърцето му. Интернет потребителка разкрива, че научила от козметичката на Александра, че сред две финалистки се развихря голям скандал на финала и се стига съвсем до принуждение.

„ Здравейте. Виктория печели. Накрая на финала остават Виктория и Сашка. Виктор избира Сашка и й дава на нея последната роза. Виктория се ядосва и й лисва чаша вино в очите. Виктор седи и гледа безучастно и не взема отношение. Сашка се ядосва, че не е взел страна и не я е защитил, и си потегля. И за пред феновете Виктор избира Виктория и тя печели. Знам го от сигурен източник. Сашка е другарка на моята козметичка и тя й е разказала ", гласи коментарът.

През целия сезон на предаването Александра и Виктория са в непрекъснати словесни битки и декларират намерено нетърпимостта си една към друга. В същото време Виктор пък е колеблив сред двете си фаворитки, към които демонстрира еднообразно огромен интерес и напълно предстоящо врагините остават до финала, написа „ Ретро “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР