В мрежата можем да открием десетки статии на тема Признаците,

...
В мрежата можем да открием десетки статии на тема Признаците,
Коментари Харесай

Мъдрата знае, че е успешен този, който е щастлив

В мрежата можем да открием десетки публикации на тематика " Признаците, които дефинират мъдрата жена ". Разбира се, в огромна част от тях се сблъскваме със остарели и добре известни обстоятелства. Но най-интересното е, че в тях не се загатва нищо за мъдростта, а единствено за удобството. Според тях мъдра е онази жена, която може да бъде комфортна за мъжете. Да се съгласим с това изказване е невероятно! Защото сигурно съществуват и други причини, които могат да се дадат! Ето ги и тях!

Не лъжете себе си

 Никога, даже и за най-дребните неща. Защо? Има ли смисъл? Ако има проблем, той би трябвало да бъде решен, по този начин или другояче. Лъжата единствено лишава от силите ти. Защо би трябвало да правиш ненужни старания? Той не се обажда - изводът е доста елементарен - просто не те харесва. Това е всичко! Да си въобразяваш, че ненадейно е отпътувал да покорява Алпите, или се е изгубил в Африка, не запомнил е номера ти или е толкоз влюбен, че не може да се реши да ти се обади, просто няма смисъл. Ако не губиш време в илюзии и самозаблуда, след това няма да страдаш!

За теб мъжете не са център на Вселената

 Разбира се, че ги обичаш, само че с изключение на прелестните момчета в живота си имаш и други обичани неща - работа, родственици, занимание. Мъже е имало, има и ще има. Вероятно към този момент си съумяла да намериш индивида, с който планираш да посрещнеш старостта. Но този факт не те кара да чувстваш, че си съумяла като персона и като жена. Ти си била сполучлива жена и преди срещата ви и ще си останеш такава даже връзката ви да завърши. Най-важното е, че няма възможност да се превърнеш в завладяваща жена - такава, която задушава с обич и внимание, без да дава на половинката си въздух и малко независимост, непрестанно е покрай него и е увиснала на врата му. Не, ти си си задоволителна.

Не си подвластна от страстите

 Когато си щастлива, ти е радостно, когато си нещастна, ти е зле. Не смяташ за нужно да криеш страстите си. Разбираш, че те са част от теб, от твоята душа. От теб надали ще излезе професионален мъченик, защото не си привикнала да се затваряш в себе си, не преживяваш обидите и не си спомняш загубите. Като цяло ти не си актриса, която не стопира да демонстрира по какъв начин страда! Случило се е, претърпяла си го и край! Защо би трябвало да живееш в предишното?

Проницателна си

 Веднага разбираш по кое време хората те лъжат и това постоянно ти оказва помощ в живота. Но твоята вътрешен глас не е изборна. Усещащ и когато някой страда и постоянно му оказваш поддръжка. Винаги забелязваш, когато някой човек се радва откровено и го възнаграждаваш с нещо прелестно.

Образът ти е явен

 Дрехите и аксесоарите ти постоянно са подбрани по верния метод. И нормално предпочиташ тестваните разновидности. Не обичаш да експериментираш с неща, поради които по-късно ще съжаляваш. Ти не си човек, който непрестанно се стреми да е в крайник с изменящата се мода. Да, следиш какви са последните трендове, само че избираш тези неща, които се вписват в стила ти. Никога не се стараеш да впечатлиш някого. Най-важното за теб е да си в естетика със себе си. Отстрани наподобява, че избираш облеклата си с лекост и без старания ти се получава постоянно да изглеждаш красива. Успяваш да изглеждаш хармонично и уместно на всички места. Точно толкоз, колкото самата обстановка изисква.

Сама поставяш границите

 Всяка сфера на уредения ти живот си има граници, от които не искаш да излизаш. Или противоположното - нямаш предпочитание да пуснеш който и да било по-близо. Другите усещат границите и не могат да ги унищожат. По никакъв метод. Не оказват помощ нито убежденията, нито заканите, даже изнудването и опитите за машинация. Това е на вятъра, единствено губене на време и консумиране на сила. В последна сметка единствено ти решаваш по кое време и за кого можеш да премахнеш откритите рамки.

Познаваш себе си доста добре

 Тялото ти в никакъв случай няма да ти предложи непредвидени или неприятни изненади. Причината е елементарна - отнасяш се доста деликатно към него. Разбира се, и ти си човек, и ти можеш да се разболееш, да се почувстваш зле. Има дни, в които просто не си се наспала или нямаш въодушевление... Но в случай че ти следва значим ден, няма да се събудиш с ужасяващ махмурлук, тъй като предходната вечер си спряла в точния момент. Това не се дължи на желязната ти воля или самоконтрол. Просто усещаш желанията на тялото си и знаеш какъв брой значимо е това.

Ти си отличен аналитик

 Мечтите са хубаво нещо, само че повече ти харесват съответните проекти, изключително когато би трябвало да обмислиш значими неща. Освен това, проектите ти са изцяло осъществими. Да правиш проекти е едно, само че да успеше да анализираш усложнилата се обстановката и да пресметнеш разновидностите е напълно друго нещо. Всичко това ти се отдава доста добре.

Винаги живееш в сегашното

 За теб предишното е източник на мемоари и насъбран опит. И не се измъчваш за направените избори или казаните думи. Неговото минало те интересува, само че единствено от позиция на " Какво въобще се е случило? ". И толкоз. Без " Защо по този начин? ", " Представи си в случай че... " или " Наистина ли, по какъв начин е могъл! ". Миналото за теб е минало. А бъдещето знаеш, че не можеш да предскажеш. Можеш да мечтаеш и да си правиш проекти, само че животът се случва в този момент. И ти го разбираш доста добре.

Винаги си жена

 Не се интересуваш от трикове като " същинската жена е... ", само че в това време не отричаш своята женственост. Ти знаеш, че да си жена е хармонично и прелестно. Да се отказваш от това е неуместно, нали?

Инфо: www.highviewart.com

Източник: uchiteli.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР