В "Момиче, спри да се оправдаваш" Рейчъл Холис представя план

...
В "Момиче, спри да се оправдаваш" Рейчъл Холис представя план
Коментари Харесай

Бестселъровата Рейчъл Холис се завръща

В "Момиче, стой да се оправдаваш " Рейчъл Холис показва проект за реализиране на задачите и осъществяване
на цялостния капацитет. Собственик на медийна компания, бестселъров създател и майка на четири деца, Рейчъл неразделно следва призванието си да въодушевява дамите по целия свят да преследват фантазиите си. Твърде постоянно обаче тя среща дами, които не разпростират капацитета си заради боязън или нерешителност. С тази книга Рейчъл ги окуражава да повярват в себе си и да осъществят най-съкровените си стремежи.

Тя чудесно познава обществените стандарти, съгласно които функциите на дамата като брачна половинка и майка се считат за единствените почтени за почитание. Освен това амбициозните дами постоянно биват заклеймявани като кариеристки. Рейчъл е безапелационна: това са цялостни нелепости! Тя енергично упорства дамите да спрат да си търсят оправдания да не се борят за фантазиите си и ги приканва още през днешния ден да подхващат първите крачки към постигането на персоналните си цели. За да помогне на милионите си почитателки да прегърнат смяната, тя им показва непотребните оправдания, от които би трябвало да се избавят. Също по този начин им демонстрира потребните умения и модели на държание, които ще ги изведат до върха.

Защото съумялата и щастлива жена в действителност е и по-пълноценна брачна половинка, майка и член на общността. Рейчъл Холис е измежду най-продаваните създатели на „ Ню Йорк Таймс “ и „ Ю Ес Ей Тудей “, фамозна водеща на бизнес подкаст и един от най-търсените мотивационни представители в света. Като бестселъров създател и извънредно преуспяла обществено авторитетна персона, тя си е основала милиони почитатели в обществените мрежи от целия свят. Успехът на Рейчъл не остава неусетен и измежду редицата награди, с които е удостоена работата й, тя попада и в класацията „ 30 бизнесмени под 30 “ на Инк. Мегъзин. Българските читатели я познават с книгата „ Момиче, измий си лицето “, а през месец март ще могат да прочетат и „ Момиче, стой да се оправдаваш “.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР