В момента заплатата на общински съветник е 1300 лв., чисто

...
В момента заплатата на общински съветник е 1300 лв., чисто
Коментари Харесай

Ръстът на заплатите в СОС - справедливо разпределение на средствата, за Ваня Григорова

" В момента заплатата на общински консултант е 1300 лева, чисто получаваме 1080 лева Това, което се случва сега, не е толкоз нарастване, а заслужено систематизиране на средствата . "

Това разяснява общинският консултант от Местната коалиция " Българска социалистическа партия за България " Ваня Григорова по отношение на предвижданото на кмета на София Васил Терзиев и на съветниците с Столичния общински съвет (СОС).

" Тези пари и досега се дават за заплати в Общинския съвет. Част от средствата, които се заделят минават през заплащания на общински съветници в бордове, фондове. Тях към този момент няма да ги има ", сподели още Григорова.
 Васил Терзиев предложи на СОС бюджет за над 2.6 милиарда лв.
Васил Терзиев предложи на СОС бюджет за над 2.6 милиарда лв.

От тях 5,3 млн. лева ще разпределят жителите на София по предпочитани за тях планове

Според нея също по този начин не е обикновено досега 10 години столичният кмет да получава 3000 лева заплата, а градоначалници на доста по-малки обитаеми места да взимат по 6000-7000 лева " Никога не трябва да спестяваме от избори, народна власт, възнаграждение на нашите представители и на държавни чиновници ", посочи Ваня Григорова. Тя сподели още, че това води до корупция.

По думите на общинския консултант би трябвало да се влага в условия на труд и хонорари, изключително за специалностите с дефицит на чиновници, с цел да бъдат привлечени фрагменти.

За в концерта зала край Москва Григорова разяснява: " Безсмислено клане, няма по какъв начин от това да последва някакво значима смяна на политиката, която води Русия. "
 11 арестувани след терора в
11 арестувани след терора в " Крокус сити хол " край Москва

93 доближи броят на жертвите на нападението
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР