В момента виждаме тоталното безсилие на Европейския съюз, от който

...
В момента виждаме тоталното безсилие на Европейския съюз, от който
Коментари Харесай

Горан Благоев за Путин: Идиот, който е готов да запали Трета световна война

В момента виждаме тоталното изтощение на Европейския съюз, от който сме част и ние. Видя се, че глобите не работят, образците са доста. Европа носи виновност, че 20 години седи на колене пред Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През и приема съветските олигарси.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1017
Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ журналистът Горан Благоев  Горан Благоев Горан Благоев е български публицист и историк. Той е роден на 3 август 1967 година в гр. във връзка съветската инвазия в Украйна.

" Трябват доста по-сериозни наказания против Русия. Да се затворят съветските посолства и да се изгонят съветски дипломати. Насреща имаме глупак, а с глупак би трябвало да се работи идиотски. Този глупак е подготвен да възпламени Трета международна война. Трябват изрично доста по-крути ограничения. Лятото не знаем дали Путин няма да ни прати чеченци, предрешени като туристи, които да ни подреден един прелом и да ни завладяват по-бързо и от Украйна ", даде образец той. 

" НАТО също се оказа халтав съюз. Ще дам образец със Сърбия, която ни е комшия и не е член на НАТО. Утре сърбите могат да ни подреден военна интервенция, тъй като те летят до нас и организират военни учения с съветски самолети и техника. Излизат информации, че сърбите натрупат оръжия в Ниш. За какво са им тези оръжия? Ами в случай че тръгнат на Изток към нас? Ние не се държим като съдружници. Правителството би трябвало изрично да заеме ясни позиции ", разгласи Благоев. 

" Путин не зачита Международното право. Това е един вманиачен, с който доста би трябвало да се внимава и да се работи твърдо. В момента Путин се надсмива на Европа. Според мен той няма да спре газовото кранче, няма интерес от това. Европа би трябвало един път вечно да каже стоп на Путин, тъй като в този момент жестоката цена ще я заплати Украйна, а идната жестока цена ще се заплати от Европа ", безапелационен бе журналистът. 

Благоев още веднъж разгласи, че всички монументи на съветската войска у нас би трябвало да бъдат демонтирани и сложени в Музея за социалистическо изкуство. " Не може паметниците на непозната войска да бъдат по-високи от паметниците на личната ни войска. Това демонстрира, че не се почитаме като нация ", съобщи той и добави, че поддържа концепцията да се провежда референдум по отношение на националния празник на България. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1017  Генералният секретар на НАТО: Русия посегна на мира в Европа Генералният секретар на НАТО: Русия посегна на мира в Европа  Русия се пробва да ни заплашва ли…? А, помните ли военачалник Колев – най-хубавият врач на заболели съветски имперски упоритости? Русия се пробва да ни заплашва ли…? А, помните ли военачалник Колев – най-хубавият врач на заболели съветски имперски упоритости?  Полският президент заяви поддръжка за Зеленски на срещата на Б-9 във Варшава Полският президент заяви поддръжка за Зеленски на срещата на Б-9 във Варшава
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР