В момента темата се обсъжда в работна група към Министерството

...
В момента темата се обсъжда в работна група към Министерството
Коментари Харесай

Четете Бързо, За Да Не Изпуснете! Променят Всичко За Номерата На Колите!

В момента тематиката се разисква в работна група към Министерството на превоза, която изготвя предложенията в новия Закон за придвижване по пътищата.

Идеята е регистрацията на автомобил да може да се прави на повече места в страната, а не както е в този момент в 28 районни поделения на КАТ.

Също по този начин се разисква опцията да отпаднат буквите, обозначаващи съответната област, в която е регистриран автомобилът - да вземем за пример " Сухопътни войски ", " В ", " ЕН " и така нататък, а на тяхно място ще бъдат слагани случайни букви и числа.

" Пунктове, които ще извършват услугата, ще бъдат доста строго следен и към тях ще има съществени условия, на които те да дават отговор. Също по този начин пунктовете ще правят идентификации и механически прегледи и на колите, които се внасят от чужбина. Документът ще се издава от ДАИ след получена информация от съответния механически пункт. В момента хората са много мобилни и няма да бъде належащо непрестанно да сменят регистрационните си табели. Подава се заявление с непрекъснатия адрес, там ще се отразява в системата и ще се изпращат данните за налози ", изясни Войновски.

Другото предложение, което ще бъде импортирано за разискване, е автомобилът да има единствено един ваучър, а цялата информация ще бъде качвана в интернет, с цел да може възможният нов притежател да има цялостната информация при пазаруване на автомобила.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР