„В момента текат сражения по цялата 1500-километрова фронтова линия. Тези

...
„В момента текат сражения по цялата 1500-километрова фронтова линия. Тези
Коментари Харесай

Проф. Кънчев за Кримския мост: Кой е отговорен и ще доведе ли до нов етап на войната в Украйна?

„ В момента текат сражения по цялата 1500-километрова фронтова линия. Тези боеве са „ тихи”, те не са с огромни сили. Те са дребни пробиви, само че са настойчиви, само че притискат отбраната на териториите, които Русия заграби”. Това съобщи специалистът по национална сигурност проф. Румен Кънчев в ефира на Нова телевизия за гърмежа на Кримския мост.

По думите му задачата на украинската войска е да се откъсне от логистичните центрове въоръжените сили на Русия. „ Крим в това отношение е основно място. Втората цел е д а се изтощят съветските сили и по тази причина са и тези удари по цялата фронтова линия, с цел да се нанесе удар. Това е тактиката”, уточни Кънчев.

„ Имаме медна доста мощно укрепена защита в зоната на Запорожието. Там се прострелва всеки квадратен сантиметър с тежката артилерия на руснаците. Отбраната е по този начин издигната, че всяко влизане на танкова група в нея, ще бъде несполучливо. Когато имаме бронетанкова интервенция, тя би трябвало да се поддържа от авиацията. А също така би трябвало да има и мощна Противовъздушна отбрана защита. Нито едното, нито другото е налице в украинската армия”, добави още той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР