В момента се трупа гняв. Смятам, че ще се стигне

...
В момента се трупа гняв. Смятам, че ще се стигне
Коментари Харесай

Криминален психолог мрачно: Готвят се сериозни ескалации на протеста!

В момента се натрупа яд. Смятам, че ще се стигне до доста по-сериозни ексцесии, в случай че не се вземат верните решения. Трябва да се откри рационален излаз от обстановката. Това разяснява пред Нова телевизия престъпният психолог Тодор Тодоров.

„ Моля се да се резервира здравия разсъдък. Нека тези хора, които имат ползи, да са наясно, че приказваме за човешки животи. Не е добре да се стига до крайности, да се отстояват безпринципни позиции, което още повече насъсква хората”, разяснява той.

„ В много моменти имаме некомпетентност, проявявана от много страни. Когато имаш навалица, имаш анонимност, спираш да се притесняваш за последици и оттова насетне подсъзнанието прави страшни неща”, сподели още експертът.

По-голямата част от хората на митингите са мирни. Те не са отишли там, с цел да се бият”, уточни той.

Що се отнася до футболните агитки, които също се включиха в огромния митинг от 2 септември, Тодоров съобщи, че те много постоянно са правили такава работа. Ползвали са ги едни или други партии.

"Те са като всяка една проведена незаконна група. Имат си водач или шеф, който разпределя богатствата. А той поддържа контакти на по-високо равнище. За тях това си е работа. Няма значение кой заплаща. Всеки може да ги употребява, когато си заплати ", изясни той.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР