В момента се обсъждат теми за правителството, което ще предложи

...
В момента се обсъждат теми за правителството, което ще предложи
Коментари Харесай

Деница Сачева: Ще предложим правителство с ясното съзнание, че ще бъде отхвърлено

В момента се разискват тематики за държавното управление, което ще предложи ГЕРБ. Със сигурност има хора, които са готови за министри и сега са министри, изясни тя.

Така че, актуалният кабинет няма да бъде още един изцяло, само че сполучливи имена от него ще намерят място в новия. Аз персонално избирам да остана депутат, добави Сачева.

Изборите ни демонстрираха, че обществото е доста фрагментирано, че хората са доста разграничени, всички имат разнообразни визии и гледни точки и сега сме пред решение на един много сложен ребус, разяснява Сачева.

ГЕРБ печели в 24 от общо 31 избират региона, тъй че без значение от вълната от ненавист против нас и разнообразни рецензии, ние бяхме фокусирани върху ръководството на рецесията, в сравнение с върху изборната акция.

Самата аз бях по-малко от половината време в региона в който работех, тъй като трябваше да се приготвят социално-икономическите ограничения за хората, акцентира Сачева.

Ако не доближават 10 гласа за едно бъдещо устойчиво ръководство, ние ще ги дадем за политики, които са отговорно и имат смисъл за хората, акцентира Сачева.

Отговорността сега пада върху господин Станислав Трифонов, те би трябвало да показват държавно управление като втора политическа мощ. Надяваме се, че идната седмица отговорът на този въпрос ще бъде реалност, сподели още Сачева.

Относно опцията за сформиране на служебно държавно управление от президента Румен Радев, Сачева разяснява, че той е фокусиран върху президентските избори, само че " има пристрастеност " към служебните държавни управления.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР