В момента събитията са толкова опасни в света, като се

...
В момента събитията са толкова опасни в света, като се
Коментари Харесай

Борисов с извънредно изявление, ето какво предложи!

В момента събитията са толкоз рискови в света, като се стартира с ученията в Тайван и се стигне до войната в Украйна. България не може да остане без държавно управление. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред депутатите от партията си преди първото съвещание на Народното събрание, предае Блиц.бг.

„ Макар че ние повишихме резултата си, нищо солидно не може да се излъчи.

Коалицията може да си приказва за повишение на пенсии, приходи....но има несигурни финанси, които биха могли да станат още по-несигурни, в случай че няма постоянно държавно управление.

Ако няма постоянно държавно управление, не може да има и бюджет. От това, което чета, на Народно събрание ще му бъдат препоръчани данъчни закони, с които да се понижи дефицитът. В предизборната акция ясно казахме, че сходно нещо не можем да подкрепим. И години наред това сме го спазвали ", напомни той.

" Ще ни бъде импортиран бюджет, на 6,9-7% недостиг, тъй като без приемането на тези данъчни закони, които да съберат няколко милиарда в бюджета, няма по какъв начин дефицитът да стане 3%.

Коалицията може да си приказва за повишение на пенсии, приходи....но има несигурни финанси, които биха могли да станат още по-несигурни, в случай че няма постоянно държавно управление.

Изкривена е цялата система за ръководство на страната. Дори не желаеме да си приказваме за това, тъй като всеки се готви след няколко месеца отново да върви на избори. Не го споделям, с цел да тревожа, а с цел да схванат политическите водачи какъв брой е значимо да има постоянно държавно управление.

Около 10 юни страната няма да може да заплаща. За да не се стигне до сходен сюжет, би трябвало да проявим разсъдък, единодушие, толерантност.

Колкото и да ни нападат нашите другари, единственото устойчиво, дълготрайно държавно управление е сред двете огромни обединения. По създание ние имаме идентични визии на 99% от стратегиите си. Войната сред нашите партии беше доста яростна “, регистрира той.

„ Като се има поради, че „ Възраждане “ повишават резултата и споделят, че могат да търпят, до момента в който не станат първи.

Има Такъв Народ споделят, че в Народното събрание ще играят ролята на държавен и партиен надзор, те ще управляват. Движение за права и свободи са подготвени да ръководят. И оставаме ние и сътрудниците от Политическа партия. Най-лесно е да искаш да контролираш, а някой различен да работи.

Очаквам в идващите дни повече разсъдък и мъдрост от политическите партии. В противоположен случай ще отидем на избори без бюджет.

Без нас държавно управление не може да има. Готови сме, диалогични сме, слагаме България над всичко. Единственото, което желаеме, е да се отнасят към нас с почитание. Бихме ги дружно, победихме ги поотделно, и с машини, и с хартии, и със смесено гласоподаване. Имаме правото да желаеме диалогично България да се ръководи добре “, акцентира той.

„ Времето е неуместно за първо съвещание. На Разпети петък каквото и да има, ние няма да отидем в Народното събрание “, съобщи Борисов.

От думите му стана ясно още, че номинацията на ГЕРБ за ръководител на Народното събрание е Росен Желязков. За зам.-председател – Росица Кирова.

Шефката на парламентарната група на ГЕРБ ще бъде Десислава Атанасова.

„ Утре Вежди ще звънне звънецът и имаме вид А и вид Б “, уточни в умозаключение той.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР