В момента Русия използва последната си енергийна карта. Газпром е

...
В момента Русия използва последната си енергийна карта. Газпром е
Коментари Харесай

Хампарцумян: Газпром не е компания, а оръжие

" В момента Русия употребява последната си енергийна карта. " Газпром " е оръжие, това не е компания. Това е една от елитните дивизии на съветската войска. Имперските цели на Русия се реализират посредством танкове, самолети, подводници, атомни бомби и " Газпром ".

Това съобщи финансистът и някогашен банкер Левон Хампарцумян при гостуването си в bTV тази заран. Той добави, че поради стратегическите дейности на Кремъл във връзка с доставките на газ за Европа и в частност за България чака по-високи цени на силата и нужда от икономии, както на държавно, по този начин и на персонално равнище.

" Ако някой мисли, че Путин няма да ни спре газа през зимата, бърка. Ще го спре, тъй като това му е в ръцете. Това почна от предходната година и продължава сега. Тоест, ние би трябвало да икономисваме. Слава богу, имаме локално произвеждане на електрическа енергия, което може да компенсира доста най-малко отопление. Но в случай че всички тръгнем да се отопляваме на ток, системата няма да издържи. Затова ще би трябвало всички да пестим ", изясни Хампарцумян.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР