В момента Русия използва последната си енергийна карта. Газпром е

...
В момента Русия използва последната си енергийна карта. Газпром е
Коментари Харесай

Хампарцумян: "Газпром" не е компания, а оръжие

" В момента Русия употребява последната си енергийна карта. " Газпром " е оръжие, това не е компания. Това е една от елитните дивизии на съветската войска. Имперските цели на Русия се реализират посредством танкове, самолети, подводници, атомни бомби и " Газпром ".

Това съобщи финансистът и някогашен банкер Левон Хампарцумян при гостуването си в bTV тази заран. Той добави, че поради стратегическите дейности на Кремъл във връзка с доставките на газ за Европа и в частност за България чака по-високи цени на силата и нужда от икономии, както на държавно, по този начин и на персонално равнище.

" Ако някой мисли, че Путин няма да ни спре газа през зимата, бърка. Ще го спре, тъй като това му е в ръцете. Това почна от предходната година и продължава сега. Тоест, ние би трябвало да икономисваме. Слава богу, имаме локално произвеждане на електрическа енергия, което може да компенсира доста най-малко отопление. Но в случай че всички тръгнем да се отопляваме на ток, системата няма да издържи. Затова ще би трябвало всички да пестим ", изясни Хампарцумян.

Той добави, че чака равнището на инфлацията да остане високо още най-малко 2-3 години:

" Трябва да знаем, че се задава криза. Инфлацията ще бъде релативно висока задоволително дълъг интервал от време. Българските политици обаче прекаляват с това, че предвиждат безпорядък и какво ли още не. Не би трябвало да викат неволята, тъй като ще вземе да пристигна. "

Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР