В момента Районен съд Пловдив разглежда в зала № 3

...
В момента Районен съд Пловдив разглежда в зала № 3
Коментари Харесай

Доведоха в съда Габриела от мелето пред Оазиса в Кючука, каква ще е съдбата й?

В момента Районен съд Пловдив преглежда в зала № 3 настояването на прокуратурата за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на Габриела Медарова, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Тя е привлечена като обвинена за три закононарушения - за това, че управлявала моторно транспортно средство след приложимост на алкохол, както и на наркотични субстанции и за причиняване по несъобразителност на обилни имуществени вреди при ръководство на моторно транспортно средство – закононарушения по член 343б алинея 1, член 343б алинея 3 и по член 343 алинея 1 писмен знак А по отношение на член 342 алинея 1 от Наказателния кодекс. В хода на следствието е открито, че на 15 април 2018 година, в Пловдив, към 6 часа сутринта, обвинената Габриела управлявала джип " БМB Х-5 “, по улица " Македония “. Обвиняемата е дееспособен лидер на моторно транспортно средство, със стаж две години.   

Установено е, че преди да се качи на моторното транспортно средство, обвинената използвала алкохол и наркотични субстанции – марихуана. При придвижване по ул. " Македония “ в Пловдив, тя изгубила ръководство върху автомобила и предизвикала вреди на други паркирани 10 моторни транспортни средства, след което изоставила управлявания от нея автомобил на улицата и се прибрала в дома си. След осъществена инспекция с техническо средство " Алкотест Дрегер “ било открито съществуване на 1,38 промила алкохол в кръвта й, както и съществуване на използвани наркотични субстанции – марихуана. 

С разпореждане на наблюдаващия прокурор, от 16 април 2018 година, обвинената Габриела М. е арестувана за период от 72 часа. По делото e осъществен оглед на местопрестъпление и не престават дейностите по следствието с разпити на очевидци, назначение на автотехническа експертиза и други За закононарушенията по член 343б алинея 1 и алинея 3 от Наказателен кодекс се планува наказване от 1 до 3 години отнемане от независимост, както и санкции, а за закононарушението по чл.343 ал.1 писмен знак А от Наказателен кодекс наказването е отнемане от независимост до 1 година или пробация. Разследването по случая продължава.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР