В момента приключват номинациите в организациите, Мая Манолова е може

...
В момента приключват номинациите в организациите, Мая Манолова е може
Коментари Харесай

Зам.-председателят на БСП: Всички искат Манолова за кмет на София, не сме чули глас против

„ В момента завършват номинациите в организациите, Мая Манолова е може би индивидът с най-вече номинации. Гласове „ срещу ” към този момент не сме чували ”. Това съобщи зам.-председател на ПГ „ Българска социалистическа партия за България ” Георги Свиленски в утринния блок на Нова телевизия.

Той разяснява, че водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще вземе отношение, откакто завърши номинационният развой.

Публична загадка е, че водачът на Столетницата не е в по никакъв начин положителни връзки с омбудсмана, която е безспорен рекордьор по утвърждение в страната.

„ Като ръководител на Националния съвет и член на БПС, единствената задача и цел, която може да има Нинова, е да смъкна ГЕРБ от властта в София. Защото това е знак за свалянето на ГЕРБ от власт в цялата страна ”, съобщи Свиленски. „ Всеки, който би съдействал за свалянето на кмета Фандъкова от власт и болшинството на ГЕРБ, би получил поддръжката и на управлението и на ръководителя ”.

Според него Костадин Паскалев също е заслужен претендент. Той обаче бил партийна кандидатура.

" В София знаем, че Българска социалистическа партия сама е мъчно, съвсем невероятно, да завоюва локални избори. Затова търсим необятно разтваряне на ветрилото ”, добави Свиленски.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР